Vihervaaran Anna sopii aikuisenkin naisen idoliksi.
Vihervaaran Anna sopii aikuisenkin naisen idoliksi.

Game of Thronesin uusi tuotantokausi on yksi neljästä hyvästä syystä pysytellä loppukesä sisällä.

1. Entistä ihanampi Anna

Vieläkö muistat kirjasarjan Vihervaaran Annasta? Netflix tuo Annan seikkailut kotisohville uutuussarjallaan Anna, a lopussa. Tiedoksi teille, jotka ette tarinaa tunne: Anna on orpotyttö, jonka poikaa toivonut sijaisperhe saa lapsekseen väärinkäsityksen seurauksena. Puhelias ja mielikuvituksekas Anna tekee kaikkensa todistaakseen, että tytöt ovat vähintään yhtä kyvykkäitä kuin pojat.

Anna, a lopussa, Netflix.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

2. Scifijännitystä kasarifaneille

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Pienessä kylässä katoaa poika, ja samalla kylään ilmestyy kummallisesti käyttäytyvä tyttö, jolla näyttäisi olevan selittämätön yhteys kadonneeseen poikaan. Stranger Things ilahduttaa erityisesti nostalgiaa arvostavia, sillä sarja sisältää paljon viitteitä 1970- ja 80-luvun klassikkoelokuviin. Sarjan alkuun voi tutustua sopivasti nyt kesällä, sillä kakkoskausi julkaistaan lokakuun lopussa.

Stranger Things, Netflix.

3. Saa nauraa avioerolle

"Haluan avioeron." Frances tulee möläyttäneeksi suustaan nuo kohtalokkaat sanat kesken ystävän 50-vuotisjuhlien. Lause yllättää aviomiehen, ja tapahtumasta seuraa pitkä ja monivaiheinen eroprosessi, johon pääsevät osallistumaan myös lapset ja ystävät. Divorce on Sarah Jessica Parkerin tähdittämä komediasarja, joka löytää huumoria vaikeasta elämäntilanteesta.

Divorce, HBO Nordic.

4. Apua, talvi!

Hittisarja Game of Thronesin jatkoa on odotettu. Fantasiamaailmaan sijoittuvien kuninkaallisten valtataistelua on jännitetty kotisohvilla jo kuusi tuotantokautta, ja seitsemännen kauden kerrotaan olevan sarjan toiseksi viimeinen. Sarjan fanit viettävät loppukesän hyytävissä tunnelmissa, sillä tarinassa pitkään puhuttanut talvi on viimein täällä.

Game of Thrones, HBO Nordic.

Juttu on julkaistu Kodin Kuvalehden numerossa 15/2017.

Sisältö jatkuu mainoksen alla