Jos telkkarista ei löydy mitään katsottavaa, siirry nettiin.

Saa nauraa

Vuosikymmenen hauskin komediasarja Parks and recreation on kuvattu dokumenttityyliin. Se seuraa amerikkalaisen pikkukaupungin puisto-osaston työntekijöitä. Päähahmo Leslie Knope on oman elämänsä sankari - ja pian myös sinun. Parks and recreation, HBO Nordic.

Murha kampuksella

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Rikosoikeuden professori valitsee viisi yliopisto-opiskelijaa avukseen puolustamaan rikoksista syytettyjä. Pian koko jengi sekaantuu itse murhamysteeriin, totta kai. Viola Davis on upea pääosassa ja draamasarja superkoukuttavaa katsottavaa. How to get away with murder, Netflix.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Taas vankilassa

Supersuositun naisvangeista kertovan sarjan neljäs kausi starttaa 17. kesäkuuta. Uudella kaudella luvassa on todennäköisesti ainakin juonittelua, hauskoja tilanteita ja uusia hahmoja. Vihdoin paljastuu myös se, miten käy viime kauden lopussa pinteeseen jääneelle Alexille. Orange is the new black, Netflix.

Ooh, Jasper ja Peter

Viikingit-sarjan odotettu neljäs kausi alkaa televisiossa syksyllä, mutta netissä pääset näkemään kauden suomalaisvahvistukset Jasper Pääkkösen ja Peter Franzénin jo etukäteen. Franzén esittää sarjassa kuningas Harald Finehairea ja Pääkkönen tämän veljeä Halfdan the Blackia. Vikings, HBO Nordic.

Vähän scifiä

Kahdeksan eri puolilla maailmaa asuvaa ihmistä huomaavat olevansa telepaattisesti yhteydessä toisiinsa. Sarjaa kuvattiin kahdeksassa eri maassa Islannista Nairobiin. Kuvausjälki on harviaisen upeaa ja kekseliästä. Sense8, Netflix.

Vielä ehtii

Riikka Pulkkisen Raja-romaaniin perustuva kolmiosainen sarja nähtiin jo Ylellä, mutta mattimyöhäiset löytävät sen Viaplaysta. Kirjailija itse on kertonut olleensa aluksi huolissaan siitä, miten tarina toimii televisiossa. Kuinka kävikään: jaksot nähtyään Pulkkinen totesi dialogin olevan jopa kirjaa parempaa.
Raja, Viaplay.

Sisältö jatkuu mainoksen alla