Kodin Kuvalehden toimitus myy lastensairaalan hyväksi tarpeettomia tavaroitaan. Tule mukaan ja tee samoin!

Siivoa komerosi ja myy tarpeeton tavara, josta on vielä iloa toiselle, osoitteessa huuto.net/kodinkuvalehti. Lahjoitat samalla kauppasumman uudelle lastensairaalalle. Huutokauppa jatkuu koko vuoden, ja tulossa on myös lehdestä tuttujen haastateltavien lahjoituksia. Heti mukana on muun muassa koko Kodin Kuvalehden toimitus.

Toimi näin:

1. Jätä myynti-ilmoitus osoitteeseen huuto.net/kodinkuvalehti. Voit asettaa tuotteelle lähtöhinnan, josta huutokaupan tarjoukset alkavat, ja Osta heti -hinnan, jolla ostaja saa tavaran saman tien omakseen. Ohjeita ilmoituksen tekemiseen löydät täältä.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

2. Kun kauppa sulkeutuu, saat ostajan yhteystiedot sähköpostiisi. Pyydä ostajaa maksamaan tarjoamansa summa Kodin Kuvalehden digilippaaseen Uuden lastensairaalan keräyssivuilla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

3. Kun ostajan viesti näkyy digilippaassa, maksu on suoritettu ja voit toimittaa tavaran ostajalle. Sopikaa yhdessä ostajan kanssa tuotteen noudosta tai postituksesta.

Tai tee jotain ihan muuta!

Kerro, miten sinä tai ystäväsi keräsitte rahaa lastensairaalalle. Nostamme parhaita ideoita esiin Kodin Kuvalehdessä ja lehden nettisivuilla. Lähetä ideasi sähköpostilla osoitteeseen kodin.kuvalehti(at)sanoma.com. Voit lähettää sähköpostitse myös ideastasi kertovan valokuvan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla