Jos lapsillasi ei ole isovanhempia, voisit hankkia heille varamummon tai varavaarin.

Tasan eivät käy elämässä edes mummot ja papat. Uusperheissä isovanhempia voi olla liiankin kanssa. Jos kaikilla on mielipiteitä lastenhoidosta, vanhemmat saattavat väsyä.

Toisilla perheillä taas ei ole isovanhempia lainkaan. Ja monilla ikäihmisillä ei ole lapsenlapsia.

Moni lapsenlapseton olisi ikionnellinen, jos hänet kelpuutettaisiin isovanhemmaksi. Yksi ystäväni sanoi, että ensin oli suru lapsettomuudesta, ja sitten kun siitä joten kuten selvisi, iski suru vielä suurempana lapsenlapsettomuudesta.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Etsi lapsillesi tällainen varamummo tai varavaari. Sellaisen voit ehkä löytää lähipiiristäsikin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kun hankit varaisovanhemman, voit saada apua arkeen ja samalla tehdä onnelliseksi sekä lapsesi että seuraa kaipaavan iäkkään ihmisen.

Etsi isovanhemmat

Vierailija

Mäkin pitäisin mieluusti seuraa jollekkin vanhemmalle ihmiselle ja samalla voisi olla varamummi tai -vaari koskia omia vanhempia ei kiinnosta / välit poikki ja olen yh. Mistä voisi etsiä halukkaita?

Vierailija

Miten tällaisen löytää, ottaisin mieluusti. Meillä eletään ilman mitään kontaktia isovanhempiin - on kahdet elossa olevat isovanhemmat mutta kumpiakaan ei kiinnosta oma lapsi tai lapsenlapset. Reissaavat, golffaavat, käyvät jokaisessa eläkeliiton tapahtumassa - heillä on toki oikeus siihen mutta nämä täyttävät heidän ajastaan 100%.
Anoppilan väki ei ole nuorinta 2v lastani nähnyt koskaan, ei kiinnosta. Omista vanhemmistskaan ei ole kuulunut kahteen vuoteen mitään eivätkä vastaa jos soitan, ei kiinnosta heitäkään.
Ilman isovanhempia ollaan ja sydämeni särkyy surusta. Piittaamattomat ja välinpitämättömät isovanhemmat on oikeestaan vielä pahempi asia kuin kuolleet.

Sisältö jatkuu mainoksen alla