Olen väsynyt hoitamaan heikkoon kuntoon mennyttä miestäni. Puoliso ei ymmärrä, että tarvitsisin välillä myös omia juttuja.

Olen joutunut auttajan osaan. Mieheni kunto on heikentynyt ja oman käsityksensä mukaan hän tarvitsee apua lähes kaikissa arjen toiminnoissa.

Fyysisesti hänen liikkuminensa alkaa olla rajoittunutta ja pukeutuminen on toisinaan hankalaa.  Koska minä olen käsillä, olen automaattisesti hänen palvelijansa. Hänen muistinsa on myös huonontunut, ja muistutan häntä päivittäin asioista.

Olen väsynyt  tilanteeseen. Niin ei saisi sanoa, koska olen lupautunut papin edessä auttamaan ja tukemaan puolisoani myötä- ja vastamäessä.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Mieheni ei ymmärrä, että tarvitsisin myös omia juttuja ja harrastuksia. Hänen mielestään minun tulisi pysytellä hänen lähellään, sillä hän ei halua jäädä yksin eikä viihdy yksin.  Rakastan miestäni, mutta yltääkö rakkauteni tällä tasolla loppumattomiin?

Tahdon

Sisältö jatkuu mainoksen alla
SekäEttä

Kuulostaa silt√§ ett√§ teill√§ m,enn√§√§n nyt vian miehen ehdoilla "mies ei viihdy yksin". Toki toinen on otettava huomioon mutta rakasta l√§him√§ist√§si KUTEN ITSE√ĄSI eli sinun on pidett√§v√§ huolta my√∂s itsest√§si. Jos et ota omaa heng√§hdysaikaa niin v√§syt lopulta niin ett√§ et jaksa auttaa en√§√§ miest√§sik√§√§n. Anna h√§nen motkottaa, ilmoita ett√§ nyt l√§hdet ja tulet silloinjasilloin. Jos mies ei p√§rj√§√§ en√§√§ yksin oikeasti, kysy apua kotihoidosta tai lapsiltanne tai vaikka palkkaa joku olemaan siell√§ ne tunnit kun olet omillasi.

  • yl√∂s 42
  • alas 35
Vierailija

Parisuhde ja hoitosuhde ovat eri asioita. Papin aamen ei mielestäni edellytä hoitosuhteeseen suostumista. Usein toimivin ratkaisu on ajoissa hakea ulkopuolista apua hoitopuoleen, silloin on jonkinlainen mahdollisuus parisuhteen ylläpitoon. Sairastunut on usein itsekäs, mutta kannattaa miettiä suostuuko toisen itsekkyyteen.  Kannattaa myös kysellä ajoissa oman kunnan puolelta mitä apuja olisi saatavissa. 

  • yl√∂s 42
  • alas 33
Sisältö jatkuu mainoksen alla