Meneekö anoppi miniän reviirille, jos ostaa lapsenlapselle vaatteita kysymättä vanhemmilta?

Julkisuudessa on viime aikoina puhuttu, että jos anoppi ostaa lapsenlapselle vaatteita kysymättä vanhemmilta tai pyytää liikaa saada hoitaa lasta, hän menee miniän reviirille. Mikä on liikaa?

Minulla on miniä, joka on aina ystävällinen, mutta minulla on olo, ettei hän sano aina, mitä oikeasti ajattelee. Heillä on 2-vuotias lapsi, jolle olen ostanut vaatteita ja jota pyydän välillä saada hoitaa. Onko se väärin? Mistä tiedän, pidetäänkö minua nyt kamalana anoppina?

Rehellinen vastaus?

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

"Pyydän välillä saada hoitaa" on tässä se väärä lähtökohta. Ihan kuin se lapsi olisi sinun tarpeitasi varten. Kannattaisi varmaan esittää asia miniälle ja pojallesi niin, että "autat heitä lapsenhoidossa tarvittaessa mielelläsi". 

  • ylös 32
  • alas 6
Äiti

Lapsi on vasta 2-vuotias ja näin pientä ei tarvitse viedä hoitoon. Miniän suhde anoppiin on usein hankala. Jos miniä sanoo anopille asioita ja mielipiteitään suoraan, niin anoppi vetää herneen nenään. Moni miniä ei pidä esimerkiksi anopin tavasta arvostella kodinhoitoa ja puuttua lastenhoitoon ja -kasvatukseen. Moni miniä ei pidä anopin tavasta hoitaa lapsia. "Eikö äitisi anna sinulle sitä tai tätä tai osta sinulle sitä tai tätä, kyllä mummo antaa ja ostaa" jne. Kun anoppi kävelee miniän yli, hän pilaa samalla suhteet lapsiin, miniöihin, vävyihin ja lapsenlapsiin.

  • ylös 29
  • alas 6
Sisältö jatkuu mainoksen alla