Meneekö anoppi miniän reviirille, jos ostaa lapsenlapselle vaatteita kysymättä vanhemmilta?

Julkisuudessa on viime aikoina puhuttu, että jos anoppi ostaa lapsenlapselle vaatteita kysymättä vanhemmilta tai pyytää liikaa saada hoitaa lasta, hän menee miniän reviirille. Mikä on liikaa?

Minulla on miniä, joka on aina ystävällinen, mutta minulla on olo, ettei hän sano aina, mitä oikeasti ajattelee. Heillä on 2-vuotias lapsi, jolle olen ostanut vaatteita ja jota pyydän välillä saada hoitaa. Onko se väärin? Mistä tiedän, pidetäänkö minua nyt kamalana anoppina?

Rehellinen vastaus?

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

"Pyydän välillä saada hoitaa" on tässä se väärä lähtökohta. Ihan kuin se lapsi olisi sinun tarpeitasi varten. Kannattaisi varmaan esittää asia miniälle ja pojallesi niin, että "autat heitä lapsenhoidossa tarvittaessa mielelläsi". 

  • ylös 28
  • alas 6
Vierailija

Jos teillä on hyvät välit, niin luulisi, että hän sanoisi, jos ei saa ostaa vaatteita tai ei saa hoitaa lasta jollain kertaa. Eiköhän useimmat ihmiset vain ilahdu avusta, oli se sitten lapsen tarvikkeiden tai hoidon muodossa! :) Jos asia kaihertaa sinua, niin voithan kysyä suoraan: onko teille OK, että ostan lapsellenne vaatteita? Tai kysyä, onko heillä jotain tarpeita tai toiveita, mitä lapsi juuri nyt tarvitsee.

  • ylös 27
  • alas 7
Sisältö jatkuu mainoksen alla