Kaipaan tosi paljon sitä hyvää ystävää, jonka menetin seurustelun takia.

Viihdyimme hyvän ystäväni kanssa hyvin, harrastimme samanlaisia asioita ja meillä oli hauskaa. Ystävyyttä ei haitannut, että olimme mies ja nainen.

Mutta sitten ajauduimme seurustelemaan. Kai sitä oletti, että hyvä ystävyys tarkoittaa myös hyvää parisuhdetta. Mutta ei tarkoittanut. Se, mikä oli tuntunut ystävässä piristävältä ja erilaiselta, tuli yhteen muuttaessa ongelmaksi.

Parin ison erimielisyyden jälkeen otimme aikalisän seurustelussa. Lopulta totesimme, ettei meistä ole parisuhteeseen.

Nyt kaipaan tosi paljon sitä hyvää ystävää, jonka menetin seurustelun takia. Toivoin, että voisimme jatkaa hyvinä ystävinä, mutta entiseen ei ollut paluuta.

Onko kukaan onnistunut pysymään ystävänä seurustelun jälkeen? Jos, niin miten siinä voi onnistua?

Kahden kerran ex

Milla Magia

Lukijan kirje: Olimme hyviä ystäviä, mutta huono pariskunta – voiko ystävyyden vielä pelastaa?

Olen nelikymppinen nainen ja useimmat exät ovat hyviä ystäviäni, kahta jopa voisi kutsua parhaimiksi ystävikseni. Avain tähän on ollut erojen kunnollinen käsittely, jos toinen osapuoli on tullut loukatuksi täytyy edetä hyvin hienotunteisesti ja antaa toiselle aikaa eheytyä. Mutta olla kuitenkin läsnä ja kestää myös ne negatiiviset tunteet. Exien nykyisten kanssa toimin samalla tavalla, mielelläni ystävystyn myös heidän kanssa, luottamus on kaiken perusta. Mutta osaan myös antaa tilaa, mikäli en...
Lue kommentti