Kaipaan tosi paljon sitä hyvää ystävää, jonka menetin seurustelun takia.

Viihdyimme hyvän ystäväni kanssa hyvin, harrastimme samanlaisia asioita ja meillä oli hauskaa. Ystävyyttä ei haitannut, että olimme mies ja nainen.

Mutta sitten ajauduimme seurustelemaan. Kai sitä oletti, että hyvä ystävyys tarkoittaa myös hyvää parisuhdetta. Mutta ei tarkoittanut. Se, mikä oli tuntunut ystävässä piristävältä ja erilaiselta, tuli yhteen muuttaessa ongelmaksi.

Parin ison erimielisyyden jälkeen otimme aikalisän seurustelussa. Lopulta totesimme, ettei meistä ole parisuhteeseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Nyt kaipaan tosi paljon sitä hyvää ystävää, jonka menetin seurustelun takia. Toivoin, että voisimme jatkaa hyvinä ystävinä, mutta entiseen ei ollut paluuta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Onko kukaan onnistunut pysymään ystävänä seurustelun jälkeen? Jos, niin miten siinä voi onnistua?

Kahden kerran ex

samma här

Minulla on sama kokemus. Entiseen ei ollut paluuta, parisuhde-eron jälkeen tapasimme "ystävinä" vähemmän ja vähemmän ja nykyisin ei enää ollenkaan. Harmi.

Milla Magia

Olen nelikymppinen nainen ja useimmat exät ovat hyviä ystäviäni, kahta jopa voisi kutsua parhaimiksi ystävikseni. Avain tähän on ollut erojen kunnollinen käsittely, jos toinen osapuoli on tullut loukatuksi täytyy edetä hyvin hienotunteisesti ja antaa toiselle aikaa eheytyä. Mutta olla kuitenkin läsnä ja kestää myös ne negatiiviset tunteet. Exien nykyisten kanssa toimin samalla tavalla, mielelläni ystävystyn myös heidän kanssa, luottamus on kaiken perusta. Mutta osaan myös antaa tilaa, mikäli en ole toivottu heidän elämäänsä sillä hetkellä. Olen ollut exien häissäkin ja olenkin erittäin iloinen, että saan heidän kauttaan uusia ihania ihmisiä elämääni. Myös on tärkeää, että minun kumppanit hyväksyy ja ymmärtää ystävyyden. Aiheeseen vielä sen verran, että yleensä mennään sen loukatumman osapuolen mukaan. Antakaa aikaa, mutta olkaa tarvittaessa läsnä. Päättyneen suhteen juttuja voi puida vielä ystävinäkin, mutta aikuismaisesti ja analyyttisesti. Muuta en osaa sanoa, ehkä mulla on vaan käynyt hyvä tuuri!

Sisältö jatkuu mainoksen alla