Erostamme huolimatta olen ollut tekemisissä exäni ja hänen sukunsa kanssa. Nyt exällä on uusi kumppani, ja hän ei halua, että minut kutsutaan suvun juhliin.

Erosin kymmenisen vuotta sitten yhteisellä päätöksellä. Poikamme oli 9-vuotias. Sekä minulla että exälläni on ollut vuosien varrella muutamia seurusteluja. Koko ajan olemme olleet tekemisissä keskenämme. Minut on kutsuttu myös exäni lähisuvun isompiin juhliin poikamme äitinä.

Reilut kaksi vuotta sitten exäni löysi seurustelukumppanin, ja se taitaa olla menoa. Olen iloinen, että hän on löytänyt sopivan naisen, mutta olen harmissani, että uusi nainen ei halua exäni olevan tekemisissä minun kanssani yhtään enempää kuin mikä on pojan vuoksi pakko. Pyöreitä täyttäessään ex-anoppini soitti ja kiertelyjen kautta sai sanotuksi, että ei voi kutsua minua juhliin, vaikka haluaisi, koska exäni uusi ei halua sitä.

Tunnen oloni hyljätyksi. Oma sukuni on pieni, ja olen ollut iloinen, että poikani isänpuolen suku on halunnut pitää minut mukana. Olen loukkaantunut exälleni, että hän on mennyt uuden naisen talutukseen niin, että ei halua enää pitää ystävällisiä välejä minuun. Tälle tilanteelle ei kai ole mitään tehtävissä, vai onko?

Harmin paikka

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Eukko 60v.

Mielestäni ex-miehen uudella puolisolla on täysi oikeus sanoa oma mielipiteensä jos ei halua miehen pitävän eksäänsä yhteyttä.En ymmärrä tuollaista roikkumista jos kerran ollaan erottu.Uuden kumppanin ei tarvitse hyväksyä eksien yhteydenpitoa ja hänen ei tarvitse kokea siitä huonoa omaatuntoa.Hänellä on oltava täydellinen vapaus nauttia elämästä miehen kanssa yhdessä,elämästä johon ei eksä kuulu.Kun ovat eronneet,olkoot sitten erossa!

  • ylös 109
  • alas 84
Eukko 60v

Tekisin heti suhteen alussa miehelle selväksi että haluan vain ja ainoastaan sinut elämääni,en eksää.Jos mies suostuu tähän,hyvä.Eksä pitäköön suunsa kiinni ja antakoon puolisoille rauhan.Jos mies ei suostu,alkaisin puolisona katsella aidan toiselle puolen.....Jos ei ole valmis jättämään eksäänsä kokonaan,ei ole vielä kypsä uuteen suhteeseen.

  • ylös 61
  • alas 37
Sisältö jatkuu mainoksen alla