Haluan, että sairauteni salailu loppuu.

Useimmat sairaudet näkyvät ulkonaisesti, mutta mielen sairaus ei välttämättä näy. Kun sairastuin aikuisena mielenterveyshäiriöön, olin kykenemätön pitämään sukulaisiini yhteyttä. Vasta äsken sain tietää, ettei sairaudestani ollut kerrottu lähisukulaisilleni.

Koska en ollut pitänyt yhteyttä, sukulaiset ajattelivat, että tein sen tarkoituksella. Minusta tuntuu ikävältä, ettei sairauteni ollut tiedossa. Itse haluan kertoa siitä avoimesti.

Mielisairaudesta kärsivä ihminen on ihminen siinä missä muutkin. Toiminko mielestänne oikein, kun haluan, että salailu kerta kaikkiaan loppuu ja saan elää vapaasti sairauteni kanssa?

Albatrossi

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
2000€KansaneläkeVas

Moni sairas- ja kansaneläkeläisköyhä, elää jo nyt sellaisessa kurjuudessa, että joutuvat tonkimaan ruokaakin roskiksista, miten miljonäärit hallituksessa, saavat edes suunnitella heidän asumistukiensa leikkaamista ?  - Sehän on täysin perustuslain vastaista ja entisestään kurjistavaa ja eriarvoistavaa politiikkaa.

Kirjoittaja antaa kuvan, kuin hän itse olisi vastuussa suvun suhteista, eihän se niin mene, kyllä niillä terveemmillä olisi ollut mahdollisuus, pitää sinuun yhteyttä. Myös heillä on vastuunsa sukulaissuhteista, nekään eivät ole koskaan yksisuuntainen liikenne.

  • ylös 18
  • alas 15

Minusta toimit aivan oikein, kun haluat, että salailu loppuu!

Kun mielenterveysongelmista puhutaan avoimesti, ihmisten ymmärrys niitä kohtaan paranee, ennakkoluulot vähenevät ja sairas ihminen saa paremmin apua.

  • ylös 18
  • alas 18
Sisältö jatkuu mainoksen alla