Mitä tehdä, kun lanko liimautuu mukaan tuoreen pariskunnan mökkiviikonloppuihin?

Mieheni omistaa veljensä kanssa mökin, jonka he ovat perineet vanhemmiltaan. Mökki oli vuosia vähällä käytöllä, kunnes minä tulin kuvioon. Viihdyn mökillä ja olemme siellä usein viikonloppuisin ja aina lomilla.

Lankoni on sinkku. Kun me aloimme mieheni kanssa olla mökillä, hän alkoi viettää siellä aikaa meidän kanssamme. Mökkihän kuuluu yhtä lailla hänelle. Olen kuitenkin alkanut kypsyä yhteismökkeilyyn. Ei vain siksi, että haluaisin viettää siellä kahdenkeskistä aikaa, vaan myös sen vuoksi, että huusholli kaatuu minun päälleni. Miehet puuhailevat ulkona omiaan, ja minun odotetaan hoitavan ruokaostokset ja kokkaavan porukalle ruoat.

Kun lanko viimeksi taas saapui perässämme mökille, sanoin hänelle, että saat alkaa tuoda ruokaa tullessasi sinäkin. Mies kaivoi esiin lompakkonsa, iski käteeni 100 euroa ja sanoi, että hae ite.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Mieheni ymmärtää näkökulmani, mutta kokee vaikeaksi ottaa asiaa puheeksi, koska veljekset omistavat mökin puoliksi. Minunko täytyy sitten ruveta ilkeäksi akaksi, että tilanteeseen tulee muutos?

Pinna palaa

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Huom. Kun kommentoit kirjettä, laitathan itsellesi nimimerkin, kiitos!

Sisältö jatkuu mainoksen alla