Vastoinkäymisistä voi ammentaa kestävyyttä ja kivun sietokykyä.

Kivut kuuluvat ihmisen elämään. Samoin lyhytaikainen masennus tai alakulo. Ne ovat oivallinen vastakohta kaiken aikaiselle ilolle ja juhlamielelle. Ei ole tarkoituksenmukaista, tarpeellista tai edes mahdollista, että ihmisen jokapäiväinen elämä olisi pelkkää juhlaa, ihania kokemuksia, suuria elämyksiä tai jatkuvaa onnen tunnetta.

Tavallinen arkielämä ja fyysiset kivut ovat elämää. Niistä voimme ammentaa sekä kestävyyttä että kivun sietokykyä, joilla pärjäämme, kun isot vastoinkäymiset kohtaavat. Ihminen ei kykene selviytymään ilman sietokykyä ja asioiden hyväksymistä, kun häntä kohtaa tapaturma, sairaus tai suurimenetys.

Maratoonari valmistautuu juoksemalla räntäsateessa, tuulessa, tuiskussa, hellesäässä ja purevassa pakkasessa välillä lyhyitä ja kovavauhtisia, välillä pitkiä tasavauhtisia matkoja. Silloin hän jaksaa juosta viimeisetkin metrit 42 195 metrin mittaisessa maratonkoitoksessa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Kun opettelee sietämään pieniä kipuja ja vastoinkäymisiä, välttyy myös monilta terveyskeskuskäynneiltä ja sairauslomapäiviltä. Samalla auttaa maamme terveydenhuoltoa selviämään pahenevasta rahoituskriisistä ja hoitohenkilöstön ylikuormittumisesta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Myö

 

Mitä mieltä sinä olet: pitäisikö elämän varjopuolista ja kivuista olla kiitollinen? Keskustele alla! 

Ria Hafren

Kiitollinen elämän varjopuolista ja kivuista...

Minusta kysymys on väärin esitetetty. Minusta pitäisi kysyä: "Mistä elämäsi asioista olet kiitollinen varjoista ja kivuista huolimatta?"

Joka päivä elämääni haittaa aika hitsisti lonkka-, selkä- ja nilkkakivut. Välillä ajattelen: "Perkele! Tuleeko minusta Invaliidi ?" Sitten otin selvää kaikesta mitä voin tehdä, jotta kivut helpottuisivat (ehkä menisivät jopa kokonaan pois).

En ole kiitollinen kivuista. Olen kiitollinen siitä, että:

* Pystyn liikkumaan ihan jees.

* Minulla on tyttärentytär, jota hoidan aika usein (ja pystyn siihen).

* On KESÄ :0)! (ei ole väliä sillä paistaako vai sataako).

Voisin lisätä tuohon ainakin 7 kiitollisuuden aihetta, mutta tulisi liian piiiitkä viesti.

Kiitollinen  Ria

  • ylös 33
  • alas 29
Grigori Tchaban

Varmaan sen sitten huomaa, kun kaikki muut naisvaihtoehdot vaikuttavat, sen oikean rinnalla, miehekkäiltä lesboilta tms. ^^

  • ylös 22
  • alas 21
Sisältö jatkuu mainoksen alla