Miksi naistenpäivä ei ole tasa-arvon vastaista, lukijamme kysyy.

Naistenpäivää juhlittiin näyttävästi somessa, lehdissä ja televisiossa. Kaikkialla kehotettiin muistamaan naisia, ja firmat antoivat naistenpäivän alennuksia.

Missä on miestenpäivä? Jotkut heittävät heti, että kaikki muut päivät ovat miesten päiviä, mutta se on potaskaa. Nyky-Suomessa kaikki ovat tasa-arvoisia, paitsi naiset ovat tasa-arvoisempia kuin miehet. Aiemmat miessukupolvet ovat syöneet nykymiesten oikeudet.

Nykyinen tasa-arvo on sitaattitasa-arvoa eli sitä, että nainen tulee valituksi. Jos samalle paikalle valitaan mies, se on tasa-arvon vastaista.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Nyt korostetaan joka paikassa sukupuolineutraaliutta. Jos nuori panee päähänsä lippiksen, jossa lukee tyttö tai poika, se on kauheaa. Miksi naistenpäivä ei sitten ole kauheaa?

Naistenpäivä on sukupuolineutraaliuden täysi vastakohta. Päivän pitäisi olla ihmisen päivä tai tasa-arvon päivä sukupuoleen tai suuntaukseen katsomatta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tasa-arvokeskustelussa ei ketään näytä haittaavan myöskään se, että miesten asevelvollisuus on tasa-arvon vastaista, koska se koskee vain miehiä. Naisille asevelvollisuus on vapaaehtoista, ja suurin osa naisista sanoo, että emmä haluu.

Perusvastaväite asevelvollisuuteen on, että naiset synnyttävät. Se ei kelpaa perusteluksi, sillä kaikki naiset eivät synnytä, kuten kaikki miehetkään eivät siitä lapsia.

Lapsen syntyminen on kyllä tasa-arvoista, koska syntymään tarvitaan molemmat. Tasa-arvoa on se, että ollaan tasapuolisia ja tasa-arvoisia kaikissa asioissa.

Pois sitaateista

KK

Voi hyvänen aika, johan tässä on vietetty miesten vuosisatoja jos ei tuhansia! Nyt on kova hätä kun huomataan, että naiset osaavat ja pystyvät. Ottaahan se koville kun alistamalla saadut oikeudet hupenevat. Ottakaa huomioon, että vieläkin työelämässä miesten euro on alle 80 senttiä ja eläkkeellä miesten euro on naisilla enää 60 senttiä! Tämä siksi, että naiset synnyttävät YHTEISET lapset ja hoitavat heitä jonkin aikaa kotona. Sitten kun se eläkeikä koittaa niin liian monessa tapauksessa mies lähtee nuorempien perään ja nainen jää pienen eläkkeensä kanssa kituuttamaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla