Kauppias tarjosi mahdollisuuden kierrätykseen - lisää tällaista!

Kodin kaapit pursuavat vaatteita ja kaikenlaista roinaa. Liika tavara ahdistaa, mutta silti on vaikea heittää mitään pois.

Pikkukaupunkimme kauppias laittoi kaupan eteiseen pöydän, johon asiakkaat ovat saaneet jättää vaatteita, kenkiä, kirjoja ja muuta. Minä vein pöydälle aikakauslehtiä.

Seuraavana päivänä kurkistin uteliaisuuttani, oliko nippu kadonnut. Puolet pinosta oli poissa! Myhäilin itsekseni ja toivotin mukavia lukuhetkiä. Tällaista kierrätystä tarvittaisiin lisää.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Therese

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ria Hafren

Edellisen asuntoni talon pihalle vievän oven molemmin puolin oli ikkunat. Niiden alapuolella leveät ikkunalaudat. Laitoin toiselle ensin kirjoja ja seinälle sinitarralla lapun: Ota tästä, jos haluat. Sitten laitoin ikkunalaudoille muuta pientavaraa, joista halusin päästä eroon. Pian muutkin talon asukkaat alkoivat tehdä samaa. Joku laittoin alapuolellekin jotain vähän isompaa, joka ei mahtunut ikkunalaudalle.

Tuli myös "sopimus", että jos tavara ei häivy kahdessa viikossa, laittaja vie sen roskiin, jotta kierrätyspisteestämme ei tulisi kaatopaikka...

Kierrätyspiste voisi olla jokaisessa kerrostalossakin!

  • ylös 41
  • alas 26
Sisältö jatkuu mainoksen alla