Ei anoppi taida olla edes ihminen?

On vaikeaa olla sopiva anoppi. Sellainen, joka ei tunkeile, mutta ei ole välinpitämätön.

Jos ei koskaan osta mitään, on siis saita. Jos ostaa,  ostaa vääriä tavaroita. Jos kommentoi, tyrkyttää huonoja neuvoja.  

Kun niin haluaa, ei toisessa ihmisessä ole mitään hyvää. Ei edes kiinnostus (lue: rakkaus) lapseen ole mitään. Ei anoppi taida olla edes ihminen?  No, vanhat lapsenhoitoneuvot ovat kuitenkin osoittautuneet ihan toimiviksi.

Miniä+anoppi=ihminen

On vaikeaa olla anoppi

Vierailija 25.01.2014 klo 11:31 Sääli sinällää, sillä me molemmat kuitenkin rakastamme samaa miestä, toinen vaimona, toinen äitinä. Minusta tuo sanontatapa "rakastetaan samaa miestä" on tässä asiayhteydessä jotenkin omituinen. Se miten äiti rakastaa lastaan ja vaimo miestään, ovat, jos ei nyt ihan kaksi eri asiaa, niin melkein kuitenkin.- Muuten olen tuosta perusasenteesta samaa mieltä.
Lue kommentti

On vaikeaa olla anoppi

En ole kohdannut mitään kirjoittajan kuvaamia ongelmia suhteessa lapseni perheeseen. En osta lahjoja kysymättä, mitä halutaan. Niin tein aikanaan jo oman lapseni vartuttua isommaksi; kuuntelin toiveita. Ja niin teen muidenkin sukulais- ja kummilasten suhteen. Olen pyrkinyt aikanani antamaan tietoisesti mallin siihen että vanhempia kunnioitetaan ja lahjoja arvostetaan vaikka ne eivät just ihan nappitoiveita olisi olleetkaan. Olen joskus haksahtanut olemaan liian aktiivinen...
Lue kommentti