Kodin Kuvalehden kestotilaajana saat lipun Aleksanterin teatterin Kaikki äitini, kaikki tyttäreni -esitykseen erikoishintaan.

Kodin Kuvalehden lukijailta  Kaikki äitini, kaikki tyttäreni Aleksanterin teatterissa on tiistaina 1.10.2013 klo 19 Kodin Kuvalehden lukijoilta pyydettiin alkuvuodesta tarinoita omista äideistä ja tyttäristä. Tarinoiden pohjalta on nyt dramatisoitu esitys, joka on saanut nimen Kaikki äitini, kaikki tyttäreniMiitta Sorvali, Sanna Stellan ja Pirjo Heikkilä puivat äitinä olemisen sietämätöntä keveyttä. Viiltävä ja pirullinen, lämmin ja hauska esitys antaa äänen hyvin erilaisille äideille. Se kertoo lauluista, joita ei saa laulaa, äidistä, joka kaatuu täytekakkuun, mutta kaiken takana on kuitenkin pakko rakastaa vereslihalla. Kun kaikki on sanottu, jää jäljelle vain anteeksianto, hurtti huumori ja elämättömän elämän jano. Esityksen on ohjannut Petteri Summanen ja sen tuottaa Komediateatteri Arena.

Miitta Sorvalin, Sanna Stellanin ja Pirjo Heikkilän videotervehdys Kodin Kuvalehden lukijoille.

 Kodin Kuvalehden kestotilaajille on oma esitys tiistaina 1.10. klo 19.00. Esityksen jälkeen on taitelijatapaaminen, jossa näyttelijät kertovat lukukokemuksistaan, äitiydestään ja tyttärenä olosta. Esityksen ja taiteilijatapaamisen kesto on yhteensä noin 2 h 45 min. Esitys sisältää väliajan. Liput 22 euroa (norm. 32/29), max. 4 lippua/tilaaja.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Tervetuloa itkemään ja nauramaan kanssamme!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Osta liput lukijanäytökseen Lippupalvelusta.

Lippupalvelu toimittaa liput sähköpostiisi tulostettaviksi. Hintaan lisätään Lippupalvelun toimituskulu 2,5 euroa/lippu. Voit varata liput myös puhelimitse Aleksanterin teatterin lipunmyynnistä 09 676 980 arkisin kello 9-18 ja viikonloppuisin kello 12-17. Muista kertoa olevasi KK:n kestotilaaja ja mainitse asiakasnumerosi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla