Kolme Alkon myyjää kertoo, mikä heitä nauratti viimeksi. Mikä sinua on naurattanut töissä?

"Meillä käy asiakkaana vanhempi rouva, jolla on mukanaan vedettävä ostoskärry. Kärryn pyörät kitisivät melkoisesti, koska kukaan ei ollut rasvannut niitä. Yhtenä päivänä eräs myyjämme päätti, että­ nyt loppuu kitinä. Hän meni rouvan luo öljypullo kädessään­ ja tarjoutui voitelemaan pyörät.”

”Joulun aikaan huomasimme, että asiakas oli unohtanut lohisiivunsa­ myymäläämme. Poimimme ne jääkaappiin kylmään. Edessä olivat joulunpyhät, joten neuvokas myyjämme keksi, että hän graavaa kalat. Myyjä kävi oikein­ ostamassa­ tuoretta tilliäkin ja jätti lohen jääkaappiin maustumaan. Onneksi asiakas tuli pyhien jälkeen käymään. Voi kuinka onnellinen hän olikaan, kun kalat olivat graavattuja ja valmiita nautittaviksi!”

”Lauantai-iltana kaksi nuorta miestä tuli ostoksille myymäläämme, ja kassalla myyjä pyysi heiltä henkkarit. Kiitokseksi myyjä antoi pojille purkkakorttipaketit, joita silloin jaettiin asiakkaille. Toinen pojista avasi pakkauksen ja totesi: Jaa tääl on purkkaa, mä jo pelästyin ett kortsu. Myyjä hymyili ystävällisesti ja sanoi: Ei sentään, tällä kertaa keskitymme yläpään suojaukseen.”

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: Alkon myyjien palvelutarinat -kysely

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lue myös, mikä kirpparimyyjää, kustannustoimittajaa ja sähkömiestä nauratti viimeksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla