Luitko KK:sta niin ihanan jutun, että se on mielessäsi vielä vuosien jälkeen? Mietitkö, mitä sen henkilöille kuuluu nyt? Kerro meille, kenestä haluaisit lukea lisää, ja osallistu samalla lehdentekoon! 

Teemme kesäksi jatkojuttua KK:n ikimuistoisimmista tarinoista – niistä, joita lukijat muistelevat lämmöllä vielä vuosienkin jälkeen.

Kuka Kodin Kuvalehden haastateltava on kuluneilta vuosilta tai vuosikymmeniltä jäänyt erityisesti mieleesi? Mietitkö välillä jostain lehdessä tavatusta pariskunnasta tai perheestä, mitähän heille nyt kuuluu?

Kerro meille, niin otamme selvää! Otamme yhteyttä lukijoiden toivomiin ihmisiin ja kerromme lehdessä, kuinka heidän tarinansa jatkui.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan myös palkintoja! Arvomme 2+2 kolmen päivän lippua Himoksen Iskelmäfestareille (29.6–1.7.2023), joilla esiintyy liuta kotimaisia kärkiartisteja ja -bändejä, muun muassa Juha Tapio, Olavi Uusivirta, Erika Vikman, Lauri Tähkä, Haloo Helsinki!, Samu Haber, Maija Vilkkumaa, Popeda, J. Karjalainen ja Vesterinen Yhtyeineen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lisäksi arvomme yhden kirjapalkinnon, Vesa-Matti Loirin tuoreen elämäkerran (Tuomas Marjamäki: Tuttujen kesken Vesku, Docendo 2023).

Vastaa alla ja muista jättää myös yhteystietosi! Kerro myös, kumpaa palkintoa toivoisit, jos arpaonni osuu kohdallesi: festariliput vai kirjan. Lukijoiden kommentteja voidaan käyttää lehdessä nimimerkillä.

Tiesitkö, että tilaajana voit lukea vanhoja Kodin Kuvalehtiä myös näköislehtenä netissä?  Jos et vielä tilaa lehteä, kokeile Digilehdet-palvelua.

Jätä tähän vielä yhteystietosi!

Haluan saada tarjouksia tuotteista ja palveluista, uutuuksista ja kilpailuista Sanoma Aikakauslehdiltä ja Sanoma-konserniin kuuluvilta yhtiöiltä.
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla