”Mikä siellä rasahti?”
”Mikä siellä rasahti?”

Kuvitteletko sinäkin pimeyteen karhuja, aaveita ja murhaajia? Kun vastaat kyselyymme, osallistut kirjapalkinnon arvontaan.

Mikään ei rentouttaisi ihanammin kuin pimeä syksyinen yö rakkaalla kesämökillä – ellei siellä olisi sitä yötä ja pimeää. Matkalla metsänrajassa seisovaan huussiin ehtii ajatella monenlaista: yössä vaanivia pahantahtoisia ihmisiä, nälkäisiä petoja ja kauhuelokuvien hirviöitä.

Kyllä, aikuinenkin voi pelätä pimeää, vaikka sitä on joskus vaikea ääneen tunnustaa. Kerro, mikä sinua pimeässä pelottaa ja mitä pelko saa sinut tekemään. Otatko kännykän mukaan, kun poikkeat hämärään kellariin? Jätätkö valot päälle, jos nukut asunnossa yksin?

Kun vastaat kyselyymme viimeistään maanantaina 24.9., osallistut kirjapalkinnon arvontaan. Palkintona on hyvinvointikirja Vuoden paras päivä – Pieniä (suuria) taikahetkiä arkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Otamme voittajaan yhteyttä henkilökohtaisesti. Voimme käyttää vastauksia nimettöminä Kodin Kuvalehden nettijutussa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Arvomme vastanneiden kesken hyvinvointikirjan

Arvomme kyselyyn vastaajien kesken Katri Syvärisen kirjan Vuoden paras päivä - Pieniä (suuria) taikahetkiä arkeen (Otava 2018). Syvärinen on henkisen hyvinvoinnin valmentaja. Kirja esittelee itsensä hoitamisen ja sisäisen työskentelyn muotoja, muun muassa helppoja jooga-, meditaatio- ja kirjoitusharjoituksia.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla