Osallistu käsikirjoitustalkoisiin ja tule mukaan tekemään uutta näytelmää. Etsimme tarinoita äitien ja tyttärien suhteesta.

Nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus osallistua uuden näytelmän tekemiseen. Kodin Kuvalehti etsii yhdessä Miitta Sorvalin, Sanna Stellanin ja Pirjo Heikkilän kanssa isoja ja pieniä tarinoita äidin ja tyttären suhteesta.

Lähettämienne tarinoiden pohjalta dramatisoidaan näytelmä, joka saa ensi-iltansa Helsingin Aleksanterin teatterissa syksyllä 2013. Sen jälkeen esitys kiertää teattereissa ympäri Suomen.

Osa tarinoista julkaistaan myös Kodin Kuvalehdessä.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Kerro meille sinun ja äitisi tai tyttäresi tarina. Esimerkiksi millainen suhde sinulla on tai on ollut heihin? Millaisia tunteita, tapahtumia ja tarinoita teidän elämäänne ja suhteeseenne on kiertynyt?

Tarinasi voi olla pieni tai suuri, lyhyt tai pitkä, surullinen tai hauska, arkipäiväinen tai elämää suurempi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Katso, millaisia terveisiä tulevan näytelmän tähdet lähettivät Kodin Kuvalehden lukijoille:

Käsikirjoitusprojektiin on jo tullut hienoja tarinoita, kiitos teille kaikille! Käy katsomassa, millaisia ajatuksia lukijoidemme lähettämät tekstit herättivät Sanna Stellanissa. Videon aiheesta näet TÄÄLLÄ.

Lähetä oma tarinasi meille alla olevan lomakkeen kautta viimeistään 31.1.2013 mennessä. Toivoisimme, että lataisit tekstisi liitetiedostona (esimerkiksi Word-tiedostona). Voit ladata tiedoston koneeltasi painamalla alla olevaa "Lataa tiedosto" -nappia.

Halutessasi voit myös lähettää tekstin postitse osoitteella Kodin Kuvalehti, PL100, 00040 Sanoma Magazines, kuoreen tunnus "Äidit ja tyttäret". Liitä mukaasi nimesi ja yhteystietosi.

Kodin Kuvalehti, Sanoma Magazines sekä näyttelijöiden työryhmä varaavat oikeuden käyttää ja muokata tarinoita. Käsittelemme tarinoita täysin luottamukselliseesti, joten kirjoittajan niin halutessa hänen henkilöllisyytensä ei paljastu missään vaiheessa.

Kaikkien tarinansa lähettäneiden kesken arvotaan kolme Kodin Kuvalehden vuosikertaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla