
Siskonmakkaraa on ihan turha säästää vain soppaan. Purista sitä sen sijaan suoraan pannulle!
Sopassa siskonmakkaran maku jää helposti vaisuksi. Paista siskonmakkara sen sijaan pannulla, sillä pehmeä makkara imee makuja nopeasti.
Purista lihapullista isoja tai pieniä – sinä päätät!
Siskonmakkarasta saakin helposti superkoukuttavia ”lihapullia”, kun makkaran puristaa suoraan pannulle sopivan kokoisiksi palluroiksi. Hauskaa on, että näistä lihapullista saa puristustekniikalla juuri sen kokoisia kuin haluaa.
Suolainen makkara rakastaa yrttejä
Myös makumaailmaa voi säädellä oman maun mukaan. Siskonmakkara on itsessään melko suolaista, joten yrtit sopivat makkaran seuraan loistavasti. Jos kaipaat tulista makua, marokkolainen harissatahna sopii siskonmakkaran makuun erinomaisesti.
Siskonmakkarapullien vahvuus on nopeudessa, sillä pienet makkaranokareet kypsyvät nopeasti, muutamassa minuutissa.
Upota siskonmakkarapallerot pyttipannuun
Pienet siskonmakkarapullat sopivat kastikkeen joukkoon ja aivan täydellisiä ne ovat pyttipannun joukossa.
Unohtuiko jääkaappiin eilen keitettyjä perunoita? Onnea, päivän ateria on puoliksi valmis.
Lisää paistettujen siskonmakkarapallojen joukkoon eilisiä perunoita ja ruusukaalia ja paista päälle kananmuna, jonka keltuainen on vielä valuvan pehmeä.
Tee siskonmakkarapyttis tällä reseptillä: