Loppukesä on marjasaaliiden ja sadonkorjuun aikaa. Nyt on aika laittaa hillot höyryämään! Tässä Kodin Kuvalehden parhaat hilloreseptit.

Hillojen ja säilykkeiden valmistuksessa vain mielikuvitus on rajana: kaikista marjoista, hedelmistä ja monista vihanneksista voi tehdä hilloa joko yksinään tai sekoituksina. Sekahilloihin sopivat hyvin esimerkiksi raparperi ja kesäkurpitsa.

Kun hankit hilloihin sokeria, osta sitä puolisen kiloa tai hiukan yli marjakiloa kohti. Vähemmän makeaan hilloon on lisättävä aineita, jotka edistävät säilymistä ja hyytymistä edistäviä aineita. Hillon voi myös pakastaa, jos sokeria käyttää vähemmän.

Tästä löydät Kodin Kuvalehden julkaisemia hilloreseptejä vuosien varrelta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hyviä hillotalkoita!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla