Tarjoa raparperipiirakan kanssa vaniljakastiketta tai jäätelöä.

Täyte
750 g eli runsas litra raparperia pilkottuna
3 rkl voita
2 dl sokeria
Murupohja
3,5 dl vehnäjauhoja
1 dl kookoshiutaleita
1 dl sokeria
150 g voita

Tee ensin täyte. Sulata voi teflonpannulla, lisää raparperit ja ripottele päälle sokeri. Kuumenna muutama minuutti ja kaada seos siivilään. Anna nesteen valua pois.

Sekoita murupohjaa varten kaikki sen aineet keskenään ja nypi seos muruiksi.
Laita piirakkavuokaan raparperitäyte ja nypi päälle muruseos. Paista 220 asteessa noin 15 minuuttia.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Tarjoile vaniljakastikkeen tai jäätelön kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla