4 annosta

1 l mansikoita
1 rkl sokeria
1 rkl balsamiviinietikkaa
200 g mascarponejuustoa tai maustamatonta tuorejuustoa
1 dl tomusokeria
1 tl vaniljasokeria
1 dl kuohukermaa
2 dl muromysliä

---

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

1. Poista mansikoista kannat ja leikkaa viipaleiksi. Sekoita kulhossa sokeri ja balsamiviinietikka. Nosta mansikat balsamicomarinadiin maustumaan juustovaahdon valmistuksen ajaksi.

2. Sekoita mascarponejuusto, tomusokeri ja vaniljasokeri kulhossa. Vatkaa kerma pehmeäksi vaahdoksi ja sekoita juustoseoksen joukkoon.

3. Lado annosmaljoihin tai isoon tarjoilukulhoon mansikoita ja mysliä kerroksiksi vuorotellen. Lusikoi päälle vaniljainen mascarponevaahto. Tarjoile heti.

Vinkki! Voit käyttää mansikoiden sijaan raparperia. Leikkaa varret paloiksi ja pehmennä 10 minuuttia paistinpannulla voissa sekoitellen.

 

Teksti Suvi Rüster, kuva Elvi Rista

Sisältö jatkuu mainoksen alla