Yhdysvalloissa arvostetaan vartaita, joissa yhdistetään possua, lammasta ja pekonia.

Mixed grill-sekalihavartaat
noin 12 varrasta
8 pientä kesäsipulia
1 pkt (120 g) fileepekonia
300 g possun sisäfileetä
1 karitsan ulkofilee
suolaa, mustapippuria myllystä
Maustamiseen
noin 1 dl bbq-kastiketta (esim. Santa Maria)
Leikkaa kesäsipulien varret irti (vihreät osat voit käyttää vaikkapa perunasalaattiin.) Viipaloi fileepekonit. Leikkaa possun-  ja lampaanfileet paloiksi. Kuutioi possu pieniksi ja lampaanfileet kookkaammiksi paloiksi.
Pujota kaikki palat vuorotellen vartaisiin. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Sivele vartaat bbq-kastikkeella. Paista vartaita keskilämpöisessä grillissä välillä käännellen 15-20 minuuttia tai kunnes possu on kypsää ja vartaat ovat kauniin värisiä. Tarjoile coleslawin ja barbeque-kastikkeen kanssa.
Vinkki! Voit halutessasi kääriä karitsanfileepalat pekoniin kuivumisen estämiseksi. Vartaisiin voi myös tikuttaa kasviksia, esimerkiksi paprika ja herkkusieni sopivat hyvin lihan makuun.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla