Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani reissaa vuodessa yli 80 000 kilometriä. Nämä ruokapaikat ympäri Suomen ovat bändin mieleen.

Keikkamuusikot tietävät varmasti, missä kannattaa viettää ruokataukoa. Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani huristelevat kuitenkin mieluiten tunnettujen ketjupaikkojen ohi ja nautiskelevat keikkatankkauksen paikallisissa pikkupaikoissa. Bändi listasi viisi suosikkiruokapaikkaansa. Muistathan nämä, kun seuraavan kerran lähdet reissuun!

Buena Vista, Rauma

On erinomainen paikka liharuuan ystävälle. Bändille maistuvat siellä listan herkulliset grilli-, possu- ja lehtipihvit, joiden kylkijäiseksi he tilaavat punaviiniä. Viihtyisä ravintola sijaitsee Rauman kanaalin rannassa. Perheellisen on hyvä tietää, että sieltä löytyy lapsille leikkinurkkaus.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Kanalinranta 5

Sisältö jatkuu mainoksen alla

LohiHovi, Lohiniva

Levin lähellä sijaitseva kahvila-ravintola on Kittilän ja Rovaniemen välillä. Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaanin soittajat kehottavat pysähtymään kahvilla LohiHovissa, kun tie vie pohjoisen Suomen seuduille. Tarjolla on nimittäin erityisen hyviä munkkirinkilöitä, jotka jäävät takuulla mieleen.

Lohikuja 10

 Borneo, Tampere

On malesialaisen ruuan keidas, jota Tuure ja Karavaani suosittelevat Pirkanmaan sydämestä, Tampereelta. Herkulliset ja eksoottiset ruuat valmistuvat suomalaisista raaka-aineista malesialaisen kokin toimesta.

Ilmarinkatu 8

 

Siam-Thai, Kuopio

 On yksin bändin suosikkipaikoista, koska he saavat tilattua sieltä lempiruokaansa, eli thaimaalaista. Aasialaisen herkkuhetken voi kokea Kuopion keskustassa, kun savon mailla tulee matkailtua.

Käsityökatu 35

 Kon-Thai, Kankaanpää

Thaimaalainen ravintola ja siksi myös bändin ehdoton lemppari. Länsi-Suomessa sijaitsevan ravintolan makoisa ruoka on toki jäänyt miesten mieleen, mutta erityisesti he kehuvat henkilökunnan ystävällistä palvelua ja iloista ravintolan pitäjää, joka on kuulemma aivan huipputyyppi.

Torikatu 9

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla