Suuri Käsityö on Suomen ylivoimaisesti suurin käsityölehti, ja kiitos siitä kuuluu teille, rakkaat lukijat!

Kansallisen Mediatutkimuksen mukaan Suurta Käsityötä luki viime vuonna 217 000 suomalaista, mikä on valtava määrä käden taidoista innostunutta porukkaa. Kokonaistavoittavuutemme oli peräti 238 000 suomalaista. Vertailun vuoksi: seuraavana listalla tulevalla käsityölehdellä Kotiliesi Käsityöllä on 148 000 lukijaa.

Suuri Käsityö on ollut hyvässä nosteessa myös irtonumeromyynnissä. Meidät löytää nyt isojen markettien kassojen vierestä parhailta paikoilta.

Erityisen suosittuja lukijoiden keskuudessa ovat olleet mm. joka lehdessä olevat suomalaisen suunnittelijan tekemät designer-kaavat, villasukat ja uusi sarjamme erilaisista sukkatekniikoista. Tilaajia palkitsemme Niina Laitisen sukkaohjeilla joka kuukausi.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Käsitöiden hyvää tekevä merkitys korostuu tällaisina aikoina, kun haluamme rauhoittua ja kaipaamme muuta ajateltavaa kuin päivittäiset uutisaiheet.

Siksi annammekin kaikille lukijoille ilmaisen sukkaohjeen, joka löytyy myös paraikaa irtonumerona lehtipisteissä myynnissä olevasta Pikana puikoilta -erikoisjulkaisustamme. 

Ohje löytyy tästä.

Koska elämme nyt sosiaalisen eristäytyneisyyden aikaa, aloitamme sukasta yhteisneulonnan maanantaina 23.3. Opettelemme yhdessä muun muassa kantapään, sukan kärjen silmukoinnin ja muita käteviä vinkkejä. Yhteisneulonta tapahtuu rennosti Suuren Käsityön Instagram-sivulla @suurikasityo.

Pidetään siis yhtä jatkossakin, rakkaa lukijat!

Vierailija

Saisiko mansikkapipon teko ohjetta kun se on niin suosittu ja kesä on taas tulossa. Mukava pikku taaperoiden kesähattu jota suostuvat pitämään auringonpaisteessa.

  • ylös 82
  • alas 40
Tumpelo

Voisiko joku ystävällisesti neuvoa ruususukan kantapään tekemisessä. En saa siitä samanlaista kuin on kuvassa. Ongelma on kantapään nurja puoli josta tulee "harakan varpaita". Eli onko siinä joku tekniikka jolla se neulotaan? Kiitos!!!

  • ylös 44
  • alas 40
Sisältö jatkuu mainoksen alla