Kiekkoperheensä kanssa Yhdysvaltoihin muuttanut Emmi Granlund kehittää Chaîne-designmerkkiään Amerikassa, jossa skandityyliä pidetään eksoottisena ja kiinnostavana.

Malli, sisustusarkkitehti, kuvataiteilija ja designbrändi Chaînen perustaja. Toista lastaan odottava Emmi Granlund tunnetaan Nashvillessä kiekkoilevan Mikael Granlundin puolisona ja 1-vuotiaan pojan äitinä, mutta hän on paljon muutakin.

”Tein mallin töitä kymmenen vuotta ja stailasin silloin tällöin muita malleja kuvauksiin. Hankin metreittäin kankaita, kieputin niitä mallien päälle, leikkelin ja kiinnitin neuloilla. Luomukset näyttivät hyviltä, mutta olivat kertakäyttöisiä.”

Emmi innostui ompelemaan ja teki aluksi haute couture -tyyppisiä yksittäiskappaleita kuvauksiin. Samalla hän haaveili omasta designbrändistä.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Emmi Granlund maalasi molemmat kuvassa näkyvät taulut.

Vuonna 2015 hän perusti Chaîne-designmerkin, jonka valikoimaan kuuluu vaatteita, asusteita, taide- ja sisustustuotteita. Yrityksen ensimmäiset tuotteet olivat Emmin suunnittelemia vaatteita. Vähäeleinen Classics-sarjaan kuuluva trikoomekko on luottovaate, joka sopii arkeen ja juhlaan ja jonka voi pukea yhtä hyvin tennareiden kuin korkkareiden kanssa.

"Selkeää skandityyliä pidetään täällä eksoottisena ja kiinnostavana."

Lue lisää Emmi Granlundista Suuri Käsityö 2/2020 -lehdestä. Sieltä löydät myös Classics- sarjaan kuuluvan trikoomekon kaavat ja ompeluohjeet.

Vierailija

Näyttää kyllä kauniilta kuvassa, mutta ei taida sopia tavalliselle keski-ikäiselle naiselle...? Tulee mieleen Mikon sanat: rikoo on riskillä ruma.

  • ylös 59
  • alas 23
Vierailija

Tuo mekko on läpinäkyvä ja liian pieni mallille, kinnaa lantiolta (tai ehkä sen kuuluukin).

  • ylös 33
  • alas 45
Sisältö jatkuu mainoksen alla