Tunnistatko lajin? Ristipistele apolloperhonen tauluksi. Voit laajentaa perhoskokoelmaasi muita lajeja tutkimalla, siirtämällä väritykset ruutupaperille ja kirjomalla kankaalle.

Koko valmiina: 22 cm x 25 cm.

Tarvikkeet: Pohjakankaaksi palttinasidoksista puuvilla-, pellava- tai puolipellavakangasta, jossa tiheys on 10 lankaa/cm, kirjontaan DMC:n muliinilankoja: värit, värinumerot ja merkkien selitykset ovat alla.

Pistot: Kirjo muliinilangan 2 säikeellä ristipistoja tai piirustuksen mukaan tikki- ja puolipistoja (= ristipistosta vain alapisto). Kirjo pistot pohjakankaan 2 langan yli.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Kirjominen: Leikkaa kankaasta 30 cm x 35 cm:n pala. Huolittele reunat. Etsi kankaasta ja perhosesta keskikohdat, perhosen keskikohta on merkitty mustalla nuolella. Aloita kirjominen keskeltä. Kirjo piirustuksen mukaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Viimeistely: Silitä valmis työ kostean liinan läpi nurjalta, pehmeän alustan päällä. Leikkaa kartongista 22 cm x 25 cm:n pala. Kiinnitä kirjonta kartongille, keskikohdat kohdakkain, taita ylimääräinen kangas nurjalle ja kiinnitä esim. teipillä. Ompele nurjalla vastakkaiset reunat yhteen pitkillä pistoilla kartongin yli. Kiristä pistoja, mutta tarkista, etta kangas pysyy suorana ja tasakireänä. Liimaa valkoista paperia ompeleiden päälle. Ompele tai liimaa ripustuslenkki paikoilleen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla