Kepeä mekko on kuin luotu kevään juhliin. Mekon yläosa on herkkää pitsiä ja alaosa kukallista viskoosia.

Maaliskuun voittaja on Hille Lindroos, 13 , Riihimäeltä. Hän käy Karan koulun 7. luokkaa.

Miten pukeudut mieluiten? Tykkään pukeutua melko omaperäisesti ja hankin vaatteita usein ulkomailta. Käytän myös paljon erilaisia koruja.
Miksi suunnittelit tällaisen kilpailuasun? Halusin tehdä jotain, missä olisi yhdistetty kukkakangasta ja pitsiä. Valmis ajatus mekosta syntyi Budapestissa viime syksynä.
Teetkö käsitöitä, mitä? Kaikenlaista on tullut tehtyä, mutta tällä hetkellä tykkään tehdä koruja erilaisista materiaaleista.
Tuunaatko vanhaa vai teetkö uutta? Kumpaakin. Uutta teen yleensä silloin, kun näen esimerkiksi jonkun vaateliikkeen korun ja haluan tehdä siitä oman versioni.
Kerä villalankaa, metri trikoota vai pussillinen helmiä, mitä tekisit siitä? Pussillinen helmiä, koska olisi ihanaa tehdä pitkästä aikaa sellainen hieno, juhlava kaulakoru.
Mitä teet parhaan kaverisi kanssa mieluiten? Kuvaamme ja käsikirjoitamme mielellämme erilaisia elokuvia, sarjoja ja näytelmiä.
Leffa, kirja, lehti vai netti, miksi? Kirja, koska rakastan lukemista ja sitä, että lukiessa voi luoda henkilöt ja tapahtumapaikat oman mielensä mukaan.
Mikä sai sinut tänään hyvälle tuulelle? Lontoon matkamme lähestyy ja on ihana miettiä vaatteita matkalle. Myös koirani Yrjö piristi minua tänään.
Mikä sinusta tulee isona? Egyptin historia kiinnostaa minua ja olen ajatellut egyptologin ammattia.
Mitä aiot hankkia saamallasi lahjakortilla? Katson, mitä kankaita Eurokankaaseen tulee kevään mittaan ja teen niistä luultavasti jonkin vaatteen.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

 Mekon kaavat ja ohjeet löydät Suuri Käsityö 3/2014 -lehdestä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla