Leikkaa kaavojen avulla suden osat huovasta. Kiinnitä kuono ja poskiparrat liimaharsolla suden päähän.
Leikkaa kaavojen avulla suden osat huovasta. Kiinnitä kuono ja poskiparrat liimaharsolla suden päähän.
Ompele suden p&auml;&auml; pyk&auml;pistoilla lapasen k&auml;mmenselk&auml;&auml;n. Ompele kuono ja poskiparrat paikoilleen pienill&auml; etupistoilla. Kertaa kirjontapistot <a href="http://www.kodinkuvalehti.fi/artikkeli/suuri_kasityo/ompelu/kirjontapistot">t&auml;&auml;lt&auml;.</a>
Ompele suden pää pykäpistoilla lapasen kämmenselkään. Ompele kuono ja poskiparrat paikoilleen pienillä etupistoilla. Kertaa kirjontapistot täältä.
Kirjo lopuksi nen&auml; ja silm&auml;t mustalla langalla. Lis&auml;&auml; korviin etupistoviivat valkoisella langalla.
Kirjo lopuksi nenä ja silmät mustalla langalla. Lisää korviin etupistoviivat valkoisella langalla.
Sitten vain hurraamaan!
Sitten vain hurraamaan!

Lyö lapasta yhteen ja kannusta susijengi koripallon MM-kisoissa voittoon!

Tee susilapasten kuvio applikoimalla askarteluhuovasta ja viimeistele kirjontapistoilla. Saat valmista tunnissa, kun teet kuviot valmiisiin lapasiin.

Tulosta kaava alla olevasta linkistä.

Tarvitset
- lapaset
- palan harmaata ja valkoista askarteluhuopaa
- kaksipuoleista liimaharsoa
- harmaata, valkoista ja mustaa kirjontalankaa

Ihanat ja taitavat nuoret tamperelaiset Peppi Rytkönen ja Kaisa Ojaniemi suunnittelevat joka kuukausi lehteen vaatteita ja tekevät ompelusta myös videoita nettisivuillemme ja YouTubeen.

Peppi, 18, on tämän kevään ylioppilas, joka haaveilee, että saisi joskus oman vaatemalliston. Pepin Suuri Käsityö -lehdelle suunnittelema mekko löytyy elokuun numerosta.

Kaisa, 19, puolestaan valmistui keväällä ylioppilaaksi ja ompelijaksi. Hän pitää erityisesti juhla-asujen ompelusta. Ensimmäinen Kaisan suunnittelema vaate, kietaisumekko, kuvattiin juuri syyskuun lehteen.

 

Suuri Käsityö -lehden uusi kässätubettaja Peppi suunnitteli ja ompeli elokuun lehteen ruutumekon.

Etsimme keväällä uusia kässätubettajia. Hakijoiden joukosta tubettajiksi valittiin Peppi ja Kaisa.

Ensimmäisenä vaatteen suunnittelu- ja tubetusvuorossa oli Peppi.

”Halusin tehdä yksinkertaisen mekon, jonka voi laittaa päälle esimerkiksi kouluun, töihin tai mistä oma arki sitten koostuukaan. Vaikka yleisesti rakastan kirkkaita värejä, yritin tällä kertaa pysytellä tummissa kankaissa. Ruutukuvio tekee kankaasta mielenkiintoisen ja piristää muuten maanläheistä väriskaalaa.

Itse yhdistäisin mekon esimerkiksi valkoisen tai vaihtoehtoisesti kirkkaankeltaisen paidan kanssa. Mekon V-kaula-aukko nostaa korkeat paidankaulukset edukseen, eli kaulus- ja poolopaidat esiin!”.

Kaavat mekkoon löydät Suuri Käsityö -lehden numerosta 8/2018.