Huopaorava on kiva kortin koriste, mutta siitä saa myös mainion leikkikaverin.

ORAVA
korkeus 7 cm

Tarvikkeet:
Oranssinruskeaa, persikanväristä ja harmaata huopaa. Oranssinruskeaa, harmaata ja mustaa kirjonta- tai ompelulankaa. Musta helmi silmäksi, mintunvihreitä siemenhelmiä kaulakoruun. Liimaa. Vähän vanua.

Tee näin:
Tulosta oravan kaava tästä tai sivun alareunassa olevasta linkistä. Leikkaa punaruskeasta huovasta 2 x vartalo niin, että toisessa kappaleessa on vain vasen korva ja toisessa oikea. Leikkaa persikanvärisestä huovasta naama ja harmaasta hännän vasen reuna.
Liimaa naama paikoilleen, ompele siihen mustalla langalla nenä ja kiinnitä helmi silmäksi. Ompele etupistoilla häntään pala harmaata huopaa. Aseta etu- ja takakappaleet päällekkäin, ompele reunat yhteen pykäpistoilla. Jätä saumaan pieni aukko ja työnnä vähän vanua pingviinin sisään. Ompele reuna loppuun.
Ompele etupistoja selän ja hännän välistä viivaa pitkin alhaalta lähes niskaan saakka niin, että vanu litistyy ompeleen kohdalta. Ompele samalla tavalla vatsan ja tassun välistä.
Pujota siemenhelmiä lankaan, kunnes helminauha on noin 13 cm pitkä. Solmi nauha renkaaksi ja pujota koru oravan kaulaan.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla