KK:n tilaajat saavat huhtikuussa kaksi lippua yhden hinnalla Suomen Komediateatterin uutuusmusikaaliin Käyttöohje kahdelle.

Suomen Komediateatterin kevään uutuusmusikaali Käyttöohje kahdelle kertoo kaiken, mitä olet koskaan halunnut tietää rakkaudesta – hyvässä ja pahassa. Samuel Harjanteen ohjaama esitys tekee hillittömän hauskan läpileikkauksen aikuisten parisuhteisiin sinkkuelämästä vakiintumiseen.

Näytelmän rooleissa nähdään Riku Nieminen, Kaisa Hela, Ushma Karnani ja Heikki Ranta. Sen ensi-ilta on 31. maaliskuuta ja sitä esitetään Club Capitalissa Helsingissä (Fredrikinkatu 51). 

Kodin Kuvalehden tilaajat saavat musikaaliin kaksi lippua yhden hinnalla 1.–29.4.2016. Mainitse varatessasi koodi KK ja saat kaksi lippua yhteishintaan 37 euroa (sisältää toimituskulut). Lisätietoja esityksestä ja näytösajankohdista löydät täältä.

Varaa liput osoitteesta teatteri@suomenkomediateatteri.fi tai soita numeroon 010 821 2701 arkisin kello 10–16. Lippuja saat myös Ticketmasterin toimipaikoista kautta maan. Huomaathan, että paikkoja on rajoitetusti!

Näytelmän kesto on avoin. Joe DiPietron kirjoittaman näytelmän alkuperäinen nimi on I love, you're perfect, now change. Musiikin on tehnyt Jimmy Roberts. Näytelmän on suomentanut Tiina Puumalainen.

Kodin Kuvalehden tilaajana pääset nyt teatteriristeilylle etuhintaan. Toimi nopeasti!

Uusi iloinen teatteri nousee Viking Gracen lavalle musiikki-ilottelullaan 101 lasissa. Laivarevyyssä nähdään viime kevään ilottelun parhaita paloja laivamiljööseen sovitettuna.

Ajankohtaisiin kysymyksiin hersyvällä huumorilla tarraavan ilottelun tähtinä nähdään estradi- ja viihdetaiteen ykkösnimet: UIT:n luottonäyttelijät Sari Siikander ja Jussi Lampi, musikaalilavoilla ympäri Suomea kansaa ihastuttanut, Jean S. -yhtyeen uunituore laulusolisti Nina Tapio sekä televisiosta ja elokuvista tuttu Panu Vauhkonen. Menossa on mukana myös Suomen paras bilebändi Jean S.

Kodin Kuvalehti tarjoaa tilaajilleen teatteriristeilyn Turusta etuhintaan alkaen 44 euroa (normaalihinta 94 euroa kahden hengen hytissä). Hintaan sisältyvät vuorokauden risteily kahden hengen inside-hytissä, paikkavaraus musiikkiteatteriin sekä Viking Gracen herkkulautanen ja lasillinen kuohuvaa tai alkoholitonta virvoketta esityksen aikana.

Etu on voimassa UIT:n esitysten ajan 22.1.-2.2.2018 ja varattavissa 15.12.2017 asti.

Toimi nopeasti, sillä paikkoja on rajoitettu määrä. Pääset tekemään varauksen tästä linkistä.

Kaivattu Kodin Kuvalehden seinäkalenteri tulee tilaajille jälleen lehden mukana. Koko vuodeksi riittää kaunista katsottavaa ja hyviä reseptejä!

Vuoden 2018 kalenterimerkinnät on nyt turvattu, sillä Kodin Kuvalehden tilaajat saavat 14. joulukuuta ilmestyvän lehden numero 24 välissä tilaajalahjana kauniin seinäkalenterin vuodelle 2018.

Kätevä kalenteri on tällä kertaa leivonta-aiheinen. Joka kuukauden sivulla on ajankohtainen resepti, jolla leivot suolaista ja makeaa, piirakoita, sämpylöitä, pullia, kakkuja, keksejä ja suklaaherkkuja. Kalenterista löydät lisäksi leipurin muistilistan, jota voi käyttää esimerkiksi desilitrojen muuttamiseen grammoiksi ja toisinpäin.

Kalenterissa on tilaa omille merkinnöille. Myös Kodin Kuvalehden ilmestymispäivät on merkitty kalenteriin.

Jos et vielä ole tilaaja, tilaa lehti tästä linkistä. Tee tilauksesi viimeistään 20.11., niin ehdit varmasti saada kätevän seinäkalenterin.