KK:n tilaajat saavat huhtikuussa kaksi lippua yhden hinnalla Suomen Komediateatterin uutuusmusikaaliin Käyttöohje kahdelle.

Suomen Komediateatterin kevään uutuusmusikaali Käyttöohje kahdelle kertoo kaiken, mitä olet koskaan halunnut tietää rakkaudesta – hyvässä ja pahassa. Samuel Harjanteen ohjaama esitys tekee hillittömän hauskan läpileikkauksen aikuisten parisuhteisiin sinkkuelämästä vakiintumiseen.

Näytelmän rooleissa nähdään Riku Nieminen, Kaisa Hela, Ushma Karnani ja Heikki Ranta. Sen ensi-ilta on 31. maaliskuuta ja sitä esitetään Club Capitalissa Helsingissä (Fredrikinkatu 51). 

Kodin Kuvalehden tilaajat saavat musikaaliin kaksi lippua yhden hinnalla 1.–29.4.2016. Mainitse varatessasi koodi KK ja saat kaksi lippua yhteishintaan 37 euroa (sisältää toimituskulut). Lisätietoja esityksestä ja näytösajankohdista löydät täältä.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Varaa liput osoitteesta teatteri@suomenkomediateatteri.fi tai soita numeroon 010 821 2701 arkisin kello 10–16. Lippuja saat myös Ticketmasterin toimipaikoista kautta maan. Huomaathan, että paikkoja on rajoitetusti!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Näytelmän kesto on avoin. Joe DiPietron kirjoittaman näytelmän alkuperäinen nimi on I love, you're perfect, now change. Musiikin on tehnyt Jimmy Roberts. Näytelmän on suomentanut Tiina Puumalainen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla