Värit palaavat, kun saa hengitellä hetken yksin, kertoo Kodin Kuvalehden lukija.
Värit palaavat, kun saa hengitellä hetken yksin, kertoo Kodin Kuvalehden lukija.

”Värit ja lämpö palaavat elämääni, kun saan olla hetken itsekseni, hengitellä ja ajatella omia ajatuksiani rauhassa loppuun”, väsynyt äiti kertoo. Miten sinä otat itsellesi omaa aikaa?

”Huomaan kahden lapsen äitinä, että väsyneenä minusta katoaa rakastava lämpö. En kykene osoittamaan sitä muille, vaikka haluaisin. En ole yksinhuoltaja, mutta meillä ei ole apuverkostoa. Kun mieheni on pidempiä aikoja töissä, väsymys vie voimani ja värit elämästä.

”Herkkänä ihmisenä väsyn helposti arjen vaatimuksiin, vaikka rakastan lapsiani yli kaiken.”

Toiset ihmiset kestävät enemmän painetta, toiset vähemmän. Itse herkkänä ihmisenä väsyn helposti arjen vaatimuksiin, vaikka rakastan lapsiani yli kaiken.

Värit ja lämpö palaavat elämääni, kun saan olla hetken itsekseni, hengitellä ja ajatella omia ajatuksiani rauhassa loppuun. ”

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Nimimerkki Väsynyt äiti kirjoitti yksinolon tarpeestaan Kodin Kuvalehden 3/2018 Ihmisten kesken -palstalla. Tunne on varmasti tuttu monille. Säännöllistä omaa aikaa kannattaa järjestää itselleen, sillä sen hyödyt ovat kiistattomat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kerro meille allaolevassa kommenttikentässä, miten sinä järjestät itsellesi omaa aikaa ja mitä sillä ajalla mieluiten yksin teet. Vastauksia voidaan käyttää Kodin Kuvalehden jutuissa.

Yhdessä jaksaa paremmin

Hei väsynyt äiti! Haluaisin tietää, mistäpäin kirjoittelet. Jos olet Etelä-Karjalan lähistöllä, niin haluaisin tarjota apuani. Omat lapseni ovat jo täysikäisiä, mutta muistan kyllä kuinka lasten kanssa touhuta. :)

  • ylös 27
  • alas 4
Sisältö jatkuu mainoksen alla