Sassoon Edit Hold -hiuskiinne, 400 ml. Hinta 30,90 e.
Sassoon Edit Hold -hiuskiinne, 400 ml. Hinta 30,90 e.

Sassoonin hiuskiinne pisaroi suihkuttaessa kuin kevätsade. Sitten siitä tulee kopisevan kovaa.

Lupaus:

Sassoon Edit Hold on uudelleen muotoiltava ja pitkään kestävä hiuskiinne.

Kokeilu:

Hiukseni ovat paksut, joten niihin saisi loihdittua vaikka mitä tupeerauksia. Kuohkea kampaus ei kuitenkaan minulta onnistu ilman voimakkaita hiustuotteita. Ne puolestaan tuomitsevat hiukseni pysymään koko päivän asennossa, johon ne aamulla virittelin. Tämän tietäen kokeilen mielelläni vahvaksi mainittuja tuotteita, joilta voi odottaa pitoa mutta myös mahdollisuutta käsitellä hiuksia uudelleen.

Pörrötin hiuksiin pesun jälkeen tutun muotovaahdon, föönasin hiukset ja suihkutin hiuskiinnettä kuivaan tukkaan.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Tältä se tuntui:

Kiinteen suihkuttaminen oli hauska yllätys: terävän suhauksen sijasta se tulee pullosta pehmeänä sadepilvenä. Ehkä pehmeän lähestymisensä ansiosta kiinne ei muutu hetkessä hallitsemattomaksi, vaan sitä voi lisäillä rauhassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kokeilin kiinteen käyttöä eri tavoin. Pienelläkin määrällä hiukset pysyivät kuosissaan, joskin iltapäivällä teki jo mieli supsauttaa annos lisätukea. Vähällä määrällä likaantumisen vaikutelmaakaan syntynyt. Toisena päivänä annoin mennä reippaalla kädellä, jolloin kiinne pääsi näyttämään kyntensä: lempeäksi luulemani pilvi osasi tarttua lujasti hiuksiin ja muuttua koputeltavan kovaksi. Silloin hiuksia ei enää juuri voinut harjailla, mutta eipä ollut tarkoituskaan. Kiinteen tuoksu on melko voimakas, mutta miellyttää ainakin minua.

Jääkö se käyttöön?

Voisi jäädäkin, mutta hinta on kyllä kova. Testailen vielä, kuinka kauan pullo kestää. Voihan olla, että sadepilvimäinen suihkutusmekanismi kuluttaa kiinnettä muita vähemmän. Toisaalta, voi olla toisinkin päin. 

Lue myös:

Tehohoitoa talvi-iholle

Kynsilläni on juhlat

Sisältö jatkuu mainoksen alla