Clarins Eybrow Kit Pro Palette. 52,50 euroa.
Clarins Eybrow Kit Pro Palette. 52,50 euroa.

Clarinsin pakkaus on kaikki mitä reissunainen silmiinsä tarvitsee.

Lupaus:

Clarinsin Kit Pro Palette väittää sisältävänsä kaiken, mitä ammattilaistason kulmakarvoihin tarvitaan. Pakkauksesa on kolme puuterimaista väriä, kulmakarvavahaa ja hennosti pinkahtava vaalea luomiväri sekä pari sutia ja pinsetit.

Kokeilu:

Kulmakarvaosaamiseni on tähän asti ollut vaaleahko kulmakynä ja harja -tasoa. Se on riittänyt ihan hyvin, mutta Clarinsin rasia houkutteli minua kuin kynttilä koiperhosta.

Sitä paitsi kauneussalongissani (lue: vessassa) on niin huono valo, että yleensä havahdun irtokulmakarvoihin vasta kylässä ja pinsetittömässä tilanteessa. Otin siis paletin kokeiluun.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Kuten kuvastakin näkyy, eniten olen käyttänyt vaaleinta kulmakarvaväriä. (Kulmakarvojen värihän pitäisi kai valita hiusten tyvestä tai vähän tummemmasta, ja totuuden nimessä on sanottava että nyt, kun värjäyksestä on kulunut kohta viisi viikkoa, kannattaisi varmaan siirtyä tuohon keskiväriin.) 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tältä se tuntui:

Puuterimaisella värillä on helpompi tehdä luonnolliset kulmat kuin kynällä. En ole varma, kestääkö puuteri yhtä pitkään kuin kynän jälki, mutta ihan tarpeeksi kuitenkin.

Ensimmäistä kertaa elämässäni tajusin myös vahan merkityksen. En varmaan olisi ikinä ostanut erillistä vahaputkiloa, mutta tästä paletista tuuheutin harvoja kulmiani trendikkäämmäksi.

Erityisen kätevä paletti oli matkoilla. Pari kertaa tein ihan kelpo silmämeikin ripsivärin ja paletin avulla. Minipinsetitkin ovat ihan pätevät.

Jääkö se käyttöön?

Jää. Arvostan sitä, että paletti korvaa monta tuotetta matkakassissa. Parannusehdotus on tämä: enemmän tuota vaaleinta kulmaväriä, vähemmän tuota vaaleanpunaista. Kiitos!

Lue myös nämä:

Katso video: Näin meikkaat kulmakarvat

Katso video: Näin teet luonnollisen silmämeikin

Sisältö jatkuu mainoksen alla