No nothing Very Sensitive Volume -sampoo ja hoitoaine, molemmat 300 ml, 9,90 e / kpl. Tuuheuttavan lisäksi tarjolla kosteuttava, väriä suojaava sekä vahvistava ja korjaava tuotepari.
No nothing Very Sensitive Volume -sampoo ja hoitoaine, molemmat 300 ml, 9,90 e / kpl. Tuuheuttavan lisäksi tarjolla kosteuttava, väriä suojaava sekä vahvistava ja korjaava tuotepari.

Päätin antaa hiuksille lepohetken: mahdollisimman myrkytöntä sampoota ja hoitoainetta. Epäilen, mahtoiko tukka huomata mitään.

Lupaus:

Valmistaja KC Professional vakuuttaa, että No nothing Very Sensitive Volume -sampoo ja -hoitoaine antavat ryhtiä, silottavat ja kosteuttavat hentoja hiuksia. Tuuheuttavat tuotteet sisältävät "erityisen proteiiniyhdisteen" (mitä lie?) ja UV-suojan. Lisäksi niiden pitäisi suojata hiuksia "mekaanisilta vaurioilta" (joita aiheutan varmaan eniten itse). Tuotteissa ei ole hajusteita, parabeeneja eikä väriaineita.

Kokeilu:

Hiukseni joutuvat pärjäämään pienellä huomiolla. Pesen niitä millä sattuu, yleensä halvalla marketsampoolla. Hajusteettomista ja muutenkin ihmisystävällisistä hiustuotteista innostuin, kun kuulin, kuinka paljon myrkkyjä meistä mittauksissa löytyy.

Otin kokeiluun No nothing -sarjan sampoon ja hoitoaineen, joilta odotin myös hiuksiini hitusen lisää tuuheutta. Arvelin, että ehkä kunnon aineet myös lisäisivät niiden kiiltoa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Tältä se tuntui:

Kokeilemissani tuotteissa ei nimensä mukaisesti pitäisi olla ei niin mitään. Eikä niissä kyllä olekaan. Varsinkaan tuoksua, korkeintaan jonkinlainen vieno kemikaalin haju. Ainoan aistinautinnon tarjosi sampoo, joka sentään vaahtosi mukavasti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hoitoaineen jälkeen hiukset oli helppo erotella. Kuivaamisen jälkeen ne näyttivät ja tuntuivat kuitenkin päivä toisensa jälkeen samoilta kuin ennenkin: mitään uutta tuuheutta tai kiiltoa en erottanut. Ehkä hiukseni tarvitsevat joltain muulta näyttääkseen järeämpiä aseita, kuten lakkaa ja vahaa.

Jääkö se käyttöön?

Eniten No nothing -sampoossa ja hoitoaineessa ilahdutti se, että tusin pitäväni niillä parempaa huolta itsestäni: joka päivä syydin itseeni ja maailmaan millin vähemmän myrkkyjä. Hetkeksi sain myös hupia pullojen kyljissä olevista englanninkielisistä lupauksista. Niissä luvataan, että tiedossa ei ole tosiaan mitään: ei myöskään flunssaa, huolia, palaneita paahtoleipiä tai liukkaita katuja.

Tuotteita oli kiva kokeilla, mutta en aio niihin pidempään satsata. Saman mielihyvän tavoitan lähikaupan Erisanilla tai LV-tuotteilla, joiden hinta sopii kukkarooni paremmin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla