Sensai Cellular Performance Foundations. Brightening Make-up Base. 30 ml pumppupullo maksaa 69,45 e.
Sensai Cellular Performance Foundations. Brightening Make-up Base. 30 ml pumppupullo maksaa 69,45 e.

Couperosa pysyi piilossa meikinpohjustusvoiteen avulla.

Lupaus:

Sensai lupaa, että Brightening Make-up Base -meikinpohjustusvoide kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja auttaa meikkiä pysymään siistinä ja raikkaana koko päivän. Lisäksi voiteen pitäisi antaa iholle nuorekasta hehkua.

Tältä se tuntui:

Käytän kevyitä meikkivoiteita peittämään couperosan nenästä ja poskipäistä. Meikillä on kuitenkin tapana ihmellisesti haihtua kasvoistani jo iltapäivän tunteina, joten joudun lisäämään sitä päivän mittaan useita kertoja. Ratkaisu ongelmaan voisi löytyä meikinpohjustusvoiteesta, joita en ole ennen kokeillut, koska olen pitänyt niitä turhana hömpötyksenä.

Kokeilin tuotetta kolme viikkoa. Aluksi voidetta hulahti vähän liikaa, jolloin kasvot todellakin hehkuivat, suorastaan kiilsivät. Pumppupullosta on kuitenkin helppo annostella pari pientä tippaa, jotka riittää hyvin koko kasvoille.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Tältä se tuntui:

Ilokseni huomasin heti, että meikkivoide pysyy paikoillaan koko päivän ja meikistä tulee tasaisempi. Helmiäistä sisältävä voide tuo ehkä vähän hehkuakin, ainakin omasta mielestäni. Tuote ei kuitenkaan ole pystynyt hämäämään minusta yhtään nuorekkaampaa. Kokeilin eri tapoja käyttää voidetta. Se toimii mielestäni yhtä hyvin,  kun sitä sekoittaa meikkivoiteen sekaan ennen levitystä. Lisäsin sitä myös joitakin kertoja pieniä määriä poskipäihin meikkivoiteen päälle antamaan lisää hehkua. Meikin ja pohjustusvoiteen poisto vaatii tuhdimmat puhdistusaineet, sillä se pysyy ihossa aika napakasti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jääkö se käyttöön?

Pohjustusvoiteen levityksestä tuli minulle jokapäiväinen rutiini. Tuote siis koukutti. Sensain puteli on kallis, joten saa nähdä, maltanko ostaa uuden kun tämä loppuu. Toisaalta säästän rahaa, kun meikkivoidetta ei tarvitse levittää kuin kerran päivässä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla