Sipaus Blistexiä huuliin ja aikamatka lapsuuteen alkaa.

Lupaus:

Blistex Lip Brilliance -huulivoide lupaa hoitaa ja kosteuttaa. Pötköön on pakattu muun muassa shea-voita, silkkiuutetta, viinirypäleensiemenöljyä, E-vitamiinia ja hyalyronia. Hymynkin pitäisi olla tämän rasvan avulla astetta säteilevämpi, kun hohtavat pigmentit säihkyvät huulilla. Bonuksena aurinkosuojakerroin 15.

Kokeilu:

Huuleni eivät viihdy Suomen talvi-ilmastossa, ne ovat kuivat ja halkeilevat. Päivänä, jona hymyileminen tekee kipeää, Blistex tulee tarpeeseen.

Tältä se tuntui:

Pidän Blistexin huulirasvoista, koska niissä on mielestäni hyvä hinta-laatusuhde. Suosikkejani ovat mintun- ja mentholinmakuiset rasvat, joista jää raikas maku huulille. Toki olisin voinut jo etukäteen aavistaa Lip Brilliancen imelän vaaleanpunaisesta pakkauksesta, mitä tuleman pitää. Mutta silti... Huh, mikä mansikan aromi putkilosta pöllähti! Palasin samantien aikakoneella lapsuuteen ja siihen hetkeen, kun salaa pistelin poskeeni isosiskoni himottavan mansikka-Labellon. Blistexin Lip Brilliancekin on maistuvaa. Vähän liiankin.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Voide on kyllä hyvin levittyvää ja pysyy mukavasti - tuntuma on hoitava ja pehmoinen. Hymyni säihkyvyydessä en tosin huomannut eroa, eivätkä työkaveritkaan kommentoineet, joten lupaus lienee liioiteltu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jääkö se käyttöön?

Tuote on periaateessa toimiva ja koostumus miellyttävä, mutta pakko sanoa, että ei. Suosikkiani tästä ei tullut. Nyt on kyse makuasioista. Aikuisiällä en ole enää voinut sietää keinotekoista mansikka-aromia. En syömisissä, juomisissa enkä kosmetiikassa. Pidän kyllä mansikoista, mutta syön niitä vain tuoreina. Jos taas satut olemaan mansikkafani, Blistexin Lip Brilliance -huulivoide on ihan ässä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla