Jos haluat vaatekaappiin lisää tilaa, ole armoton. Nämä kuusi asiaa voit pistää heti roskiin tai kierrätykseen.

1. Kulunut laukku, jota et ole käyttänyt vuoteen

Jokainen sesonki tuo muotiin uudet värit ja laukut, joten laukut alkavat helposti näyttää vanhanaikaisilta. Katso laukkua, jota hypistelet mutta et enää käytä. Onko se hyväkuntoinen klassikko? Ellei, sano sille kiitos ja pistä se roskiin tai kierrätykseen.

2. Alusvaatteet, joissa on reikiä

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Pitsisten ja harsoisten alusvaatteiden elinkaari on luonnostaan lyhyt, mutta ajan hammas iskee järkeviin puuvillapöksyihinkin. Jos alushousuissa on reikiä, rintaliivien kaarituki tunkee ulos käytävästään tai sukkahousuissa on polvipussit heti pesun jälkeen, heitä ne pois. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

3. Mikä tahansa kellastunut tai tahrainen

Jos olet jo yrittänyt poistaa sitä punaviini- tai punajuuritahraa eikä se lähde, miksi säilytät mekkoa? Sama pätee valkoiseen t-paitaan, jonka kainalot ovat keltaiset. Tervemenoa vaan!

4. Nyppyyntynyt villapaita

Vaikka pitäisit kuinka hyvää huolta lempivillapaidastasi, se kuluu. Kun siinä on liikaa langanpäitä, nyppyjä tai reikä, jota et osaa paikata, sano sille hellät hyvästit. Löydät kyllä uuden.

5. Korkkarit, joilla et voi kävellä

Jep, kyse on niistä ihanista korkokengistä. Ostit ne, koska uskoit, että olisit ihminen, jolle kauneus on tärkeämpää kuin mukavuus. Oikeasti olet käyttänyt niitä kaksi kertaa, ja kumpikin ilta on päättynyt siihen, että olet vaihtanut korkkarit ballerinoihin. Anna ne ystävälle, jolla on parempi kipukynnys tai myy ne vaikka huuto.netissä.

6. Farkut, jotka eivät tunnu oikeilta

Laadukkaat klassikkofarkut ovat (melkein) ikuiset. Katso muita hankintojasi kriittisesti. Näytätkö niissä nuhruiselta? Tunnetko itsesi lihavaksi, kun käytät niitä? Onko farkuissa reikiä paikoissa, joissa ei pitäisi? Tiedät, mitä tehdä.

Lähde: Real Simple

Sisältö jatkuu mainoksen alla