Luova ihminen ei pelkää yksin olemista.
Luova ihminen ei pelkää yksin olemista.

Luovat nerot ovat ehkä rasittavia, koska he elävät omilla säännöillään, mutta ilman heitä maailma olisi ankea paikka. Tällaiset piirteet yhdistävät luovia.

1. Hän kulkee pää pilvissä

Mistä luova tyyppi löytyy siinä vaiheessa iltaa, kun bileet ovat hilpeimmillään? Tietty nurkasta kirjoittelemasta, piirtämästä tai muuten vain tuumailemasta yksikseen. Koulussa hän on se lapsi, joka vaipuu uneksimaan kesken oppitunnin. Luova tarvitsee sisäänpäin kääntymisen hetkensä. Niiden aikana syntyvät hänen ideansa.

2. Hän tarkkailee uteliaana kaikkea

Häntä kiinnostaa kaikki: ihmisten käyttäytyminen, laitteiden toiminta, ötökänjalkojen liikkumisjärjestys. Luova ihminen näkee pienessä suurta ja muuttaa mitättömän yksityiskohdan mestariteokseksi.

3. Hänellä ei ole aikataulua

Herätys klo 7, lounas klo 13, päivällinen klo 18, sänkyyn klo 22 ja aamulla alusta taas. Ei, huippuluova ihminen ei toimi niin. Hän tekee töitä, kun siltä tuntuu. Hän syö, kun muistaa (aika usein ei muista) ja nukahtaa sitten, kun ei enää pysy hereillä. Hänet löytää aika ajoin kuorsaamasta poski työpöytää vasten.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

4. Hän rakastaa yksinoloa

Moni pelkää eniten maailmassa sitä, että joutuisi jäämään yksin ajatustensa kanssa. Luova ihminen ei kuulu moniin. Hänelle yksinolo on keino paeta maailman vihamielisyyttä ja muodollisuuksia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

5. Hän kokeilee koko ajan uutta

Rutiini? Ihan outo sana. Konsepti? Luova ihminen tuijottaa konseptin esittelijää hämmästyneenä, kunnes tämä älyää lopettaa. Säännöllinen elämä on pahinta, mitä huippuluova voi kuvitella. Hän janoaa adrenaliinia, tunne-elämyksiä ja jatkuvaa liikettä.

6. Hän ei pelkää riskejä

Jos haluaa luoda uutta, on oltava valmis tekemään odottamattomuuksia. Siinäkin tapauksessa, että se tarkoittaisi elämää mullistavien riskien ottamista. Ilman uskallusta ei synny mitään erikoista.

7. Epäonnistuminen innostaa häntä jatkamaan

Elämä on ylä- ja alamäkeä niin huippuluoville kuin keskivertotallaajillekin. Mutta kun keskiverrot lannistuvat heti, jos epäonnistuminen häämöttää, luovat eivät anna periksi. Päättäväisyys ei ole vain luovien ominaisuus, mutta heille se on erityisen tärkeää.

8. Hän tekee sitä, mistä nauttii

Luova ihminen tekee asioita, jotka tuottavat hänelle mielihyvää. Pidä palkintosi, sellaisten perässä hän ei viitsi juosta. Älä edes yritä pakottaa häntä työhön, joka ei häntä kiinnosta. Luominen vaatii vapautta.

9. Hän osaa asettua toisen asemaan

Luova ei ole itsekäs kakkiainen. Päinvastoin, hänen mielestään mikään ei ole kiinnostavampaa kuin se, että koettaa ymmärtää toisen elämänarvoja tai katsella maailmaa jonkun muun näkökulmasta. Luovan ihmisen myötätuntotaidot kehittyvät, kun hän asettuu toisen asemaan.

10. Hän huomaa kaiken

Luova näkee asioita, joita muut eivät näe. Mikä tärkeintä, hän käyttää havaintojaan maailman ymmärtämiseen, ja ymmärryksestä riittää jaettavaa keskiverroillekin. Myönnetään, hän on kummallinen, mutta ilman hänen kaltaisiaan maailma olisi tylsä ja ankea paikka.

Lähteet: brightside.me, buzzly.fr

helena

Luulen tietäväni tämän luovantyypin neitosen ja näen sen yhteisen pöydän äärellä, kun hän katselee jonnekin minulle näkymättömään. Hän on suloinen ja luova, kekseliäs positiivinen pikkukeijuni! Toivon hänen ympärilleen paljon pikkuenkeleitä varjelemaan maailman pahuudelta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla