Peruna-äyriäissalaatti

Perunasta ja äyriäisistä syntyy raikas lounassalaatti.

Pese ja leikkaa perunat kuorineen ohuiksi viipaleiksi. Levitä perunat uunipellille leivinpaperin päälle. Ripottele perunoille suolaa. Paahda perunoita 200 asteessa, uunin keskitasolla 20-25 minuuttia.

Kuullota oliiviöljyssä paistinpannulla hienonnettu valkosipuli. Lisää öljyyn sulatetut ja valutetut äyriäiset. Kääntele kuumalla pannulla noin 5 minuuttia.

Lisää pinaatti muutamaksi minuutiksi. Mausta sitruunamehulla ja raastetulla sitruunan kuorella.

Annostele perunaviipaleet lautasille. Jaa keoksi päälle äyriäiset. Rouhi annosten pintaan valkopippuria.

Vinkki! Salaatin voi tarjota kylmänä tai kuumana.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla