Kukapa ei rakastaisi salaatteja. Voit tehdä kevyitä kasvissalaatteja tai ryydittää ne kalalla, kanalla ja lihalla. Salaatin voi myös juoda lasista.
Aluksi kevyitä kasvissalaatteja
Kuten tämä lasista juotava salaatti.
Marinoitu kaalisalaatti maistuu uutta kotimaista satoa odottaessa.
Selleri-pähkinä-juustosalaatti tarjotaan maalaisleivän kanssa.
Kreikkalaistyylinen salaatti Hristinan tapaan.
Viikuna-gorgonzolasalaatti on juhlaruokaa.
Antipastosalaatissa on Välimeren makuja.
Kuskussalaati on vege, mutta ruokaisa.
Pinaatti-soijarouhesalaatti valmistuu nopeasti.
Tai maistuisiko paahdettu juuressalaatti?
Kalan ja äyriäisten ystävä kokeilee näitä
Savulohi-pastasalaatti käy lounaasta.
Peruna-katkarapusalaatti sopii vierastarjottavaksi.
Pakastimen viimeiset tatit käytetään tähän tatti-kuhasalaattiin.
Thaimaalainen katkarapu-kampasimpukkasalaatti enteilee jo kesää.
Jättikatkarapuja ja vadelmavinegrettiä.
Kyytipoikana kanaa ja lihaa
Libanonilainen appelsiini-taatelisaatti sisältää myös kalkkunaa.
Peruna-pekonisalaatti maistuu vaikka saunan jälkeen.
Broileri-nektariini-halloumisalaatti yhdistää suolaista ja makeaa.
Linssi-chorizosalaatti on mukavasti tulinen.
Kinkku-melonisalaatissa maistuu vuohenjuusto.
Ankanrintaa ja mango-kasvissalaattia kelpaa tarjota vieraillekin.