Kotoisa palak paneer valmistuu kätevästi leipäjuustosta

Kun himoitset ihanan pehmeää ja nasevasti narskuvaa leipäjuustoa ja lakkahillo kyllästyttää, kokeile tätä maukasta, intialaistyylistä kasvispöperöä.

Sulata kaksi pussia (à 170 g) pakastepinaattia. Soseuta sauvasekoittimella pinaatit sekä neljän sentin pala tuoretta inkivääriä, kaksi valkosipulinkynttä ja chilipalko. 

Kuumenna sose paistinpannulla öljyssä. Mausta kurkumalla ja suolalla ja lisää 1 dl kermaa.

Keitä kastiketta hiljalleen kymmenisen minuuttia. Lisää 2 rkl garam masala -mauste­seosta sekä 200 grammaa kuutioitua leipäjuustoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tarjoile basmatiriisin kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla