Kun arki piiskaa, pasta pelastaa nälkäisen ja kiireisen. Feta-pinaattikastikkeen ehdit kokata pastan kiehuessa.
Feta & pinaatti -spagetti
4:lle, 10 min
400 g spagettia
Kastike
1 sipuli
Sisältö jatkuu mainoksen alla
2 valkosipulinkynttä
Sisältö jatkuu mainoksen alla
2 rkl öljyä
2 pss (à 150 g) pakastepinaattia
2 dl kermaa
200 g fetaa
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan runsaassa, suolatussa vedessä.
Kuori ja kuutioi sipuli. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
Kuumenna öljy pannulla. Paista sipulia ja valkosipulia pari minuuttia. Lisää pannulle pakastepinaatti ja kypsennä viisi minuuttia, kunnes pinaatti sulaa.
Kaada joukkoon kerma ja kiehauta.
Murenna kastikkeeseen fetajuusto. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Vinkki!
Feta-pinaattikastikkeeseen sopivat hyvin tuoreet yrtit.