Kekkerit ystävien kesken ovat elämän suola. Älä turhaan hermoile, mitä tarjoaisit, vaan kokkaa helppoja herkkuja näillä 12 ohjeella. Menu ja paikkakortit saavat juhlat näyttämään siltä kuin olisit nähnyt paljonkin vaivaa. Näillä vinkeillä pidät elämäsi helpoimmat ja hauskimmat juhlat.

Näin pidät ruokajuhlat ilman turhaa stressiä:
1. Unohda Pinterest-paineet. Jos tulee kiire, älä väkerrä juuri ennen vieraiden saapumista näitä viirinauhoja tai silkkipaperipalloja. Tee valmisteluista niin helpot, että aikaa on irrottaa se viimeinenkin papiljotti ja nauttia lasi kuohuvaa.
2. Keskity seitsemän sortin menun sijasta yhden bravuurisi valmistukseen. Kaikille maistuu sosekeitto, simppeli pasta tai ruokaisa salaatti. Kukaan vieraista ei tiedä tai piittaa, vaikka tekisit samaa joka tiistai.
3. Kaikkea ei tarvitse tehdä itse. Kun hankit kastikkeen tai kakun valmiina, osta vain parasta. Siirrä sitten tuote sievään tarjoiluastiaan ja myhäile, kun reseptiä udellaan.
4. Keskity viime silauksiin. Sellaisia ovat vaikkapa kauniit menu- ja paikkakortit, jotka voit tulostaa alla olevasta linkistä.

Kaverikekkereiden ruokalistalle sopivat helpot herkut. Tämän listan ruokalajit miellyttävät kaikenikäisiä.

Värikäs tomaattisalaatti ja mozzarellaa

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Pähkinäfocaccia

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Raparperihillo

Kikhernesalaatti

Lohi-avokadotartar

Jauhelihapannari

Suklaapaahtoleivät

Smoothie

Greippimimosa

Lämminsavulohipasta

Kylmä tomaattikeitto

Päärynä-sinihomejuustoleivät

Tulosta menu- ja paikkakortit tästä:

Sisältö jatkuu mainoksen alla