Jälleen on se aika vuodesta, kun lahjat peittyvät kääröihin. Mutta missä ovat pakkaustarvikkeet?

Siellähän ne, yhtenä sotkuna pahvilaatikossa tai kaapin perällä.

Toisinkin voisi elää! Tässä vinkkejä, jotka auttavat pakkaustarvikkeiden säilytyksessä.

  • Nauhalaatikko on fiksu tapa pitää koristenauhat järjestyksessä. Tee pahvilaatikon reunaan reikiä, joista nauhat juoksevat nätisti. Avoimesta laatikosta näet heti, paljonko nauhaa on jäljellä. Kun paketit on tehty, laita kansi päälle pitämään pölyt poissa
  • Arvokkaat, esimerkiksi käsin tehdyt paperiarkit säilyvät rypistymättä henkariin ripustettuina. Paras on pesuloiden käyttämä ohut metallinen vaateripustin. Henkaria voi säilyttää kaapissa tangossa roikkumassa, mutta kaunis paperihenkari ilahduttaa myös seinälle ripustettuna.
  • Lahjapaperirullat säilyvät ruttaantumattomina pahvilieriöissä. Isoja lieriöitä saa julisteiden mukana ja lyhyitä esimerkiksi leivinpaperirullista.
  • Hanki kaksi teippirullaa, mattaa ja kiiltävää, sekä sakset, jotka ovat pysyvästi samassa paikassa kuin lahjapaperitarvikkeet. Paketointia ei tarvitse aina aloittaa etsimällä saksia ja teippiä.
  • Jos olet koristelijatyyppiä, hanki laatikko, johon keräät koristeluun sopivaa tavaraa. Kulkusia, kukkakimpuista jääneitä kuivia koristeoksia, tarroja, kiiltokuvia, prässättyjä lehtiä – pakettien somisteena voi käyttää lähes mitä vain.
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla