Suositun Nelliina –blogin Niina päätti kehittää maailman parhaan omenapiirakan. Kolmen eri version ja koemaistelun jälkeen, löytyi juuri se oikea resepti.

Bloggaaja Niina Tapojärvi on vuosien varrella hionut erilaisia leivontareseptejä, ja tällä kertaa hän päätti kokeilla miten omenapiirakasta saisi vieläkin herkullisemman. Niina lisäsi omenoiden lisäksi täytteeseen hapatettua kermaa, ja löysi juuri oikean yhdistelmän hapatanta ja makeaa.

Helposti syntyvä omenapiirakka sopii hyvin yhteisiin herkutteluhetkiin talvi-iltana.

”Omaan aika vahvan ystävien hemmottelugeenin, eli haluan aina ilahduttaa vieraitamme safkalla ja leipomuksilla mahdollisuuksien mukaan”, Niina sanoo.

Kokeile helppoa reseptiä!
 

Parhaan omenapiirakan salaisuus

Luonnollisista ja tuoreista raaka-aineista syntyy se parhaimman makuinen ruoka. Uutuustuote Arla Lempi Hapatettu kerma valmistetaan suomalaisesta kermasta hapattamalla, täysin ilman lisäaineita. Hapate tuo kermaan kivaa pirskahtelevaa hapokkuutta, joka korostaa entisestään leivonnaisten ja ruoka-annosten makuja. Se sopiikin monipuolisesti sekä suolaiseen että makeaan kokkaamiseen. Kokeile hapatettua kermaa sellaisenaan tai vaahdotettuna esimerkiksi kastikkeisiin, keittoihin ja erilaisiin jälkiruokiin. Lue lisää