Suositun Ruususuu & Huvikumpu –blogin Anni kokeili täysin uutta makuparia. Suklaan ja hapatetun kerman yhdistelmä ihastutti kuohkeassa moussekakussa. 

Pimenevinä syysiltoina mieli halajaa suklaata. Ruususuu & Huvikumpu –blogin Anni teki suklaannälkään täydellisen kakun. Helpossa suklaamoussekakussa yhdistyy hapatetun kerman koukuttava maku suklaan täyteläisyyteen.

Anni lusikoi tuhdin suklaakakkupalan päälle kuohkeaksi vatkattua hapatettua kermaa. Tätä täytyy kokeilla! Katso helppo resepti

Ihanan jälkiruoan salaisuus

Luonnollisista ja tuoreista raaka-aineista syntyy se parhaimman makuinen ruoka. Uutuustuote Arla Lempi Hapatettu kerma valmistetaan suomalaisesta kermasta hapattamalla, täysin ilman lisäaineita.

Hapate tuo kermaan kivaa pirskahtelevaa hapokkuutta, joka korostaa entisestään leivonnaisten ja ruoka-annosten makuja. Se sopiikin monipuolisesti sekä suolaiseen että makeaan kokkaamiseen. 

Kokeile hapatettua kermaa sellaisenaan tai vaahdotettuna esimerkiksi kastikkeisiin, keittoihin ja erilaisiin jälkiruokiin.

Lue lisää

Lifestyle-bloggaaja Julia Toivola ihastui ystävänsä tekemään dippiin, ja teki herkullisesta "superdipistä" oman version. Dipin salaisuus piilee kahdessa yllättävässä aineksessa.

Suosikkibloggaaja Julia Toivola maistoi ystävänsä luona dippiä, jonka reseptin hän halusi heti. Dipin yllättäväksi raaka-aineeksi paljastui merileväkaviaari. Julia tuunasi ystävänsä reseptiä ja teki dipin hapatetusta kermasta, joka osoittautui erilaisten kastikkeiden moniottelijaksi. Dippiin kuohkeutta saa hyvin hapatettua kermaa vatkaamalla.

"Sen koostumus on täysin muunneltavissa. Jos haluat laittaa tätä dippiä leivän päälle, vatkaa hapatettu kerma ensin kiinteäksi vaahdoksi. Jos haluat käyttää dippiä kastikkeena, jätä kerma vatkaamatta", Julia vinkkaa.

Merilevästä valmistetun vegekaviaarin ja vatkatun kerman joukkoon sekoitaan myös sipulia ja sitruunamehua.

"Oli dippi missä muodossa tahansa, veikkaan että se voisi olla aikamoinen hitti esimerkiksi joulupöydässä tarjottuna."

Katso Julian blogista dipin helppo ohje

Ihanan dipin salaisuus

Luonnollisista ja tuoreista raaka-aineista syntyy se parhaimman makuinen ruoka. Uutuustuote Arla Lempi Hapatettu kerma valmistetaan suomalaisesta kermasta hapattamalla, täysin ilman lisäaineita. Hapate tuo kermaan kivaa pirskahtelevaa hapokkuutta, joka korostaa entisestään leivonnaisten ja ruoka-annosten makuja. Se sopiikin monipuolisesti sekä suolaiseen että makeaan kokkaamiseen. Kokeile hapatettua kermaa sellaisenaan tai vaahdotettuna esimerkiksi kastikkeisiin, keittoihin ja erilaisiin jälkiruokiin. Lue lisää