Suositun Ruususuu & Huvikumpu –blogin Anni kokeili täysin uutta makuparia. Suklaan ja hapatetun kerman yhdistelmä ihastutti kuohkeassa moussekakussa.
Pimenevinä syysiltoina mieli halajaa suklaata. Ruususuu & Huvikumpu –blogin Anni teki suklaannälkään täydellisen kakun. Helpossa suklaamoussekakussa yhdistyy hapatetun kerman koukuttava maku suklaan täyteläisyyteen.
Anni lusikoi tuhdin suklaakakkupalan päälle kuohkeaksi vatkattua hapatettua kermaa. Tätä täytyy kokeilla! Katso helppo resepti
Ihanan jälkiruoan salaisuus
Luonnollisista ja tuoreista raaka-aineista syntyy se parhaimman makuinen ruoka. Uutuustuote Arla Lempi Hapatettu kerma valmistetaan suomalaisesta kermasta hapattamalla, täysin ilman lisäaineita.
Hapate tuo kermaan kivaa pirskahtelevaa hapokkuutta, joka korostaa entisestään leivonnaisten ja ruoka-annosten makuja. Se sopiikin monipuolisesti sekä suolaiseen että makeaan kokkaamiseen.
Kokeile hapatettua kermaa sellaisenaan tai vaahdotettuna esimerkiksi kastikkeisiin, keittoihin ja erilaisiin jälkiruokiin.