Nämä wingsit maistuvat kasvissyöjällekin! Kukkakaalit paneerataan uunissa taikinakuoressa ja sivellään maukkaalla barbeque-kastikkeella. Kastikkeesta valmistuu näppärästi myös herkullinen dippi.

Kukkakaaliwingsit
Neljälle naposteluun

 

Barbeque-kastike:

¾ dl ketsuppia
1 rkl tomaattipyreetä
1 Knorr Fond "du Chef" kasvisliemi -annosfondi
¼ dl omenaviinietikkaa
3 valkosipulinkynttä murskattuna
½ tl suolaa
½ tl mustapippuria
1 rkl fariinisokeria

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Wingsit:

1 ½ dl vettä
1 kananmuna
1 tl suolaa
½ tl paprikajauhetta
¼ tl mustapippuria
2 dl vehnäjauhoja
600 g kukkakaalia
2 dl kermaviiliä

 

  1. Laita uuni kuumemaan 220 asteeseen. Valmista barbeque-kastike: Sekoita kaikki ainekset keskenään kattilassa. Kiehauta seos ja sekoita tasaiseksi. Nosta kattila pois liedeltä ja jätä odottamaan.
  2. Valmista paneeraustaikina. Mittaa vesi kulhoon ja riko joukkoon kananmuna. Lisää mausteet ja vatkaa tasaiseksi. Lisää jauhot samalla vispaten. Anna taikinan turvota vähintään 10 minuuttia.
  3. Pese kukkakaali ja kuivaa se. Irrottele siitä keskenään saman kokoisia, noin neljän senttimetrin kokoisia paloja. Nosta kukkakaalin palat taikinakulhoon ja pyörittele niitä niin, että taikina levittyy tasaisesti.
  4. Nostele palaset yksi kerrallaan uunipellille leivinpaperille ja laita uuniin ensin 15 minuutiksi, kunnes taikina on kiinteä ja hieman kohonnut. Ota pelti pois uunista ja sivele kukkakaalit barbeque-kastikkeella. Laita uuniin paahtumaan vielä 15 minuutiksi, kunnes pinta on kauniin paahtunut.
  5. Sekoita loput barbeque-kastikkeesta (tai maun mukaan) kermaviiliin ja tarjoa kukkakaalit dipin kanssa

 

Aidon liemen makua

Tiivistetyt,  korkealaatuiset Knorr® Fond ”du
Chef” -fondit antavat ruoalle täyteläisen maun.
Fondit on valmistettu huolella valituista raaka-
aineista,eivätkä ne sisällä lisättyjä aromin-
vahventeita, säilöntäaineita tai keinotekoisia
väriaineita. Makuvaihtoehtoja on kuusi: kana-,
liha-, kasvis-, kala- ja tumma liha -annosfondi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla