Fondue on paras (ja herkullisin!) tapa yhdistää hyvä ruoka ja yhdessäolo kavereiden kesken. Tämä fondue-liemi valmistetaan uunissa paahdetusta valkosipulista, yrteistä ja lihaliemestä.

Valkosipulinen lihaliemi-fondue
Kuudelle

7 dl vettä
2 Knorr ” Fond Du Chef” lihaliemi -annosfondia
1 valkosipuli paahdettuna
2 laakerinlehteä
1 oksa rosmariinia
1 tl suolaa
mustapippuria myllystä
400 g naudan paistia
400 g lampaan ulkofileetä
400 g kukkakaalia
200 g herkkusieniä
1 kesäkurpitsa
maalaisleipää

  1. Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen ja nosta valkosipuli uuniin leivinpaperille paahtumaan 40 minuutiksi, kunnes sipuli on selvästi pehmennyt.
  2. Kuumenna vesi fonduepannussa tai paksupohjaisessa kattilassa. Lisää joukkoon lihaliemi-annosfondit. Mausta laakerinlehdillä, rosmariinin oksilla, suolalla ja pippurilla.
  3. Kun valkosipuli on paahtunut ja hieman jäähtynyt, purista haarukalla pehmenneet kynnet ulos ja lisää lihaliemen joukkoon. Anna kiehua vielä noin 15 minuuttia ilman kantta.
  4. Leikkaa lihat noin 2 senttimetrin kokoisiksi paloiksi. Pese ja leikkaa kukkakaali, sienet ja kesäkurpitsa paloiksi ja aseta ne esille. Nosta fondue-pata jalustansa päälle tulelle, jotta se pysyy kuumana. Kypsennä liha- ja kasvispalat yksitellen maukkaassa liemessä ja nauti.
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Aidon liemen makua

Tiivistetyt,  korkealaatuiset Knorr® Fond ”du
Chef” -fondit antavat ruoalle täyteläisen maun.
Fondit on valmistettu huolella valituista raaka-
aineista,eivätkä ne sisällä lisättyjä aromin-
vahventeita, säilöntäaineita tai keinotekoisia
väriaineita. Makuvaihtoehtoja on kuusi: kana-,
liha-, kasvis-, kala- ja tumma liha -annosfondi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla